Загрузка...

Печиво “Серпантин”

Печиво “Серпантин”


Неможливо уявити собі чаювання без печива і солодощів. Пропонуємо новий рецепт - печиво «Серпантин», яке обов'язково сподобається вам, вашим гостям і домочадцям
Печиво “Серпантин”
+9
0
19 жов
Інгредієнти:
  • 200 грам маргарину або вершкового масла;
  • 2 курячих яйця;
  • 200 грам цукру;
  • 4 столових ложки какао;
  • 450 грам борошна;
  • Ванілін;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розтираємо вершкове масло з цукром до повного його розчинення.

  • Крок 2

    Додаємо до нього курячі яйця, ванілін, пшеничне борошно і розпушувач. Замішуємо тісто.

  • Крок 3

    Після цього ділимо тісто на дві рівні частини. Додаємо в одну з них порошок какао, гарненько перемішуємо її.

  • Крок 4

    Тепер розгортаємо в квадрат світле тісто. Темне тісто розгортаємо таким же квадратом за величиною. Перекладаємо акуратно темне тісто на світле.

  • Крок 5

    Звертаємо тісто в рулет, кладемо його на 15 хвилин у морозилку. Потім розрізаємо рулет на шматочки з шириною один сантиметр.

  • Крок 6

    Змащуємо маслом деко, викладаємо на нього вирізані шматочки. Випікаємо їх 20 хвилин у розігрітій духовці, після чого печиво * Серпантин * буде готове до вживання.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: