Печиво “Серпантин”

Печиво “Серпантин”


Неможливо уявити собі чаювання без печива і солодощів. Пропонуємо новий рецепт - печиво «Серпантин», яке обов'язково сподобається вам, вашим гостям і домочадцям
Печиво “Серпантин”
+9
0
19 жов
Інгредієнти:
  • 200 грам маргарину або вершкового масла;
  • 2 курячих яйця;
  • 200 грам цукру;
  • 4 столових ложки какао;
  • 450 грам борошна;
  • Ванілін;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розтираємо вершкове масло з цукром до повного його розчинення.

  • Крок 2

    Додаємо до нього курячі яйця, ванілін, пшеничне борошно і розпушувач. Замішуємо тісто.

  • Крок 3

    Після цього ділимо тісто на дві рівні частини. Додаємо в одну з них порошок какао, гарненько перемішуємо її.

  • Крок 4

    Тепер розгортаємо в квадрат світле тісто. Темне тісто розгортаємо таким же квадратом за величиною. Перекладаємо акуратно темне тісто на світле.

  • Крок 5

    Звертаємо тісто в рулет, кладемо його на 15 хвилин у морозилку. Потім розрізаємо рулет на шматочки з шириною один сантиметр.

  • Крок 6

    Змащуємо маслом деко, викладаємо на нього вирізані шматочки. Випікаємо їх 20 хвилин у розігрітій духовці, після чого печиво * Серпантин * буде готове до вживання.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: