Бісквітний рулет

Бісквітний рулет


Ви ще жодного разу не пекли бісквітний рулет? Спробуйте його приготувати за нашим рецептом. Ніжний бісквіт з заварним кремом обов'язково вийде вдалим з першого разу
Бісквітний рулет
+1
0
17 жов
Інгредієнти:
  • 150 грам борошна;
  • 10 грам розпушувача;
  • Ванілін;
  • 150 грам цукру;
  • 4 курячих яйця;
  • 2 яйця;
  • 500 мілілітрів молока;
  • 1 склянка цукру;
  • 2 столових ложки борошна;
  • 120 грам вершкового масла;
  • 1 столова ложка какао;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Збиваємо яйця з цукром в пишну піну близько семи хвилин.

  • Крок 2

    Поступово додаємо до них борошно, ванілін і розпушувач, перемішуємо акуратно ложкою.

  • Крок 3

    Застеляємо пергаментом деко. Змащуємо її вершковим маслом. Викладаємо на деко тісто, рівномірно розподіляємо його по всій поверхні.

  • Крок 4

    Ставимо деко в розігріту до 180оС духовку на 10 хвилин. Коли корж буде готовий, перекладаємо його на вологий рушник, а потім скручуємо разом з папером і залишаємо його на 10 хвилин у такому вигляді.

  • Крок 5

    Для приготування заварного крему змішуємо в каструлі з товстим дном яйця, молоко, дві столові ложки борошна і склянку цукру.

  • Крок 6

    Ставимо каструлю на маленький вогонь. Постійно заважаємо масу, варимо, поки вона не загусне. Додаємо до неї какао, знову перемішуємо.

  • Крок 7

    Знімаємо крем з вогню, охолоджуємо його, додаємо до нього вершкове масло, збиваємо все міксером.

  • Крок 8

    Тепер розгортаємо корж, намазуємо його повністю кремом і звертаємо назад в рулет. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: