Загрузка...

Бісквітний рулет

Бісквітний рулет


Ви ще жодного разу не пекли бісквітний рулет? Спробуйте його приготувати за нашим рецептом. Ніжний бісквіт з заварним кремом обов'язково вийде вдалим з першого разу
Бісквітний рулет
0
0
17 жов
Інгредієнти:
  • 150 грам борошна;
  • 10 грам розпушувача;
  • Ванілін;
  • 150 грам цукру;
  • 4 курячих яйця;
  • 2 яйця;
  • 500 мілілітрів молока;
  • 1 склянка цукру;
  • 2 столових ложки борошна;
  • 120 грам вершкового масла;
  • 1 столова ложка какао;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Збиваємо яйця з цукром в пишну піну близько семи хвилин.

  • Крок 2

    Поступово додаємо до них борошно, ванілін і розпушувач, перемішуємо акуратно ложкою.

  • Крок 3

    Застеляємо пергаментом деко. Змащуємо її вершковим маслом. Викладаємо на деко тісто, рівномірно розподіляємо його по всій поверхні.

  • Крок 4

    Ставимо деко в розігріту до 180оС духовку на 10 хвилин. Коли корж буде готовий, перекладаємо його на вологий рушник, а потім скручуємо разом з папером і залишаємо його на 10 хвилин у такому вигляді.

  • Крок 5

    Для приготування заварного крему змішуємо в каструлі з товстим дном яйця, молоко, дві столові ложки борошна і склянку цукру.

  • Крок 6

    Ставимо каструлю на маленький вогонь. Постійно заважаємо масу, варимо, поки вона не загусне. Додаємо до неї какао, знову перемішуємо.

  • Крок 7

    Знімаємо крем з вогню, охолоджуємо його, додаємо до нього вершкове масло, збиваємо все міксером.

  • Крок 8

    Тепер розгортаємо корж, намазуємо його повністю кремом і звертаємо назад в рулет. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: