Загрузка...

Булочки - косички з сирно-дріжджового тіста

Булочки - косички з сирно-дріжджового тіста


Спечіть смачні булочки-косички з сирно-дріжджового тіста до недільного чаювання, побалуйте себе і домочадців домашньою випічкою, ваші близькі оцінять чудову випічку
Булочки - косички з сирно-дріжджового тіста
0
0
16 жов
Інгредієнти:
  • 0,5 склянки молока;
  • 200 грам сиру;
  • 3 курячих яйця;
  • 0,5 склянки цукру;
  • 1 пакетік сухих дріжджів;
  • 80 грам розтопленого вершкового масла;
  • 600 грам борошна;
  • 1 пакетік ваніліну;
  • Щіпка солі;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розводимо дріжджі в теплому молоці з ложкою цукру і ложкою борошна, залишаємо їх на 15 хвилин.

  • Крок 2

    Тепер розтираємо виделкою сир, додаємо до нього два курячі яйця, цукор, сіль, розтоплене вершкове масло і ванілін. Вливаємо до них дріжджі, ретельно все перемішуємо.

  • Крок 3

    Потім вводимо в отриману масу поступово борошно, замішуємо еластичне тісто, накриваємо його рушником, ставимо на півтори години в тепле місце.

  • Крок 4

    Після цього формуємо булочки у вигляді кісок з тісту, що підійшло. Для цього беремо невеликий шматочок тіста, розгортаємо джгутики, плетемо з них кіски.

  • Крок 5

    Змащуємо маслом деко, викладаємо на нього готові булочки. Даємо їм піднятися 20 хвилин.

  • Крок 6

    Збиваємо куряче яйце, змащуємо їм булочки, ставимо їх у розігріту до 180оС духовку. Випікаємо булочки до золотистої скоринки.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: