Булочки - косички з сирно-дріжджового тіста

Булочки - косички з сирно-дріжджового тіста


Спечіть смачні булочки-косички з сирно-дріжджового тіста до недільного чаювання, побалуйте себе і домочадців домашньою випічкою, ваші близькі оцінять чудову випічку
Булочки - косички з сирно-дріжджового тіста
0
0
16 жов
Інгредієнти:
  • 0,5 склянки молока;
  • 200 грам сиру;
  • 3 курячих яйця;
  • 0,5 склянки цукру;
  • 1 пакетік сухих дріжджів;
  • 80 грам розтопленого вершкового масла;
  • 600 грам борошна;
  • 1 пакетік ваніліну;
  • Щіпка солі;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розводимо дріжджі в теплому молоці з ложкою цукру і ложкою борошна, залишаємо їх на 15 хвилин.

  • Крок 2

    Тепер розтираємо виделкою сир, додаємо до нього два курячі яйця, цукор, сіль, розтоплене вершкове масло і ванілін. Вливаємо до них дріжджі, ретельно все перемішуємо.

  • Крок 3

    Потім вводимо в отриману масу поступово борошно, замішуємо еластичне тісто, накриваємо його рушником, ставимо на півтори години в тепле місце.

  • Крок 4

    Після цього формуємо булочки у вигляді кісок з тісту, що підійшло. Для цього беремо невеликий шматочок тіста, розгортаємо джгутики, плетемо з них кіски.

  • Крок 5

    Змащуємо маслом деко, викладаємо на нього готові булочки. Даємо їм піднятися 20 хвилин.

  • Крок 6

    Збиваємо куряче яйце, змащуємо їм булочки, ставимо їх у розігріту до 180оС духовку. Випікаємо булочки до золотистої скоринки.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: