Загрузка...

Запіканка з кабачків в мультиварці

Запіканка з кабачків в мультиварці


Приготуйте в мультиварці касерол - запіканку з молодих кабачків, цибулі та плавленого і твердого сиру, почастуєте близьких смачним і корисним стравою. Воно чудово вийде з першого разу.
Запіканка з кабачків в мультиварці
0
0
15 січ
Інгредієнти:
  • кабачок 2 шт
  • помідор 1 шт
  • сметана 150 грамм
  • молоко 150 грамм
  • яйця 2 шт
  • сир 100 грамм
  • зелень
  • мука 2-3 ложки
  • соль, спеції
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Промиваємо кабачки, нарізаємо їх кружечками. Шкірку з молодих кабачків - знімати не потрібно. Чистимо цибулю, нарізаємо його півкільцями. Свіжий кріп дрібно ріжемо.

  • Крок 2

    Крок другий. Нарізаємо кубиками або пластинками плавлений сир, потім натираємо на крупній тертці твердий сир. Змішуємо в мисці кріп, сир, кабачки і цибулю.

  • Крок 3

    Крок третій. Наливаємо олію в чашу мульіварки. Викладаємо в неї кабачки з сиром, включаємо на 30 хвилин програму * випічка *, тушкуємо кабачки, поки повністю не розплавиться сир. Іноді перемішуємо.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Обсмажуємо злегка цибулю в мультиварці в режимі * випічка *. Додаємо до нього кабачки з сиром, перемішуємо все. Збиваємо курячі яйця з сіллю і спеціями, вливаємо їх до кабачків. Знову все перемішуємо, закриваємо кришкою.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Встановлюємо на 20 хвилин режим * випічка * в мультиварці. Якщо залишилася в ній ще рідина, тоді відкриваємо кришку мультиварки і тримаємо ще п'ять хвилин запіканку на випічці. Виймаємо запіканку з кабачків з мультиварки за допомогою піддону від * варіння на пару *. Викладаємо її на блюдо. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: