Запіканка з кабачків в мультиварці

Запіканка з кабачків в мультиварці


Приготуйте в мультиварці касерол - запіканку з молодих кабачків, цибулі та плавленого і твердого сиру, почастуєте близьких смачним і корисним стравою. Воно чудово вийде з першого разу.
Запіканка з кабачків в мультиварці
0
0
15 січ
Інгредієнти:
  • кабачок 2 шт
  • помідор 1 шт
  • сметана 150 грамм
  • молоко 150 грамм
  • яйця 2 шт
  • сир 100 грамм
  • зелень
  • мука 2-3 ложки
  • соль, спеції
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Промиваємо кабачки, нарізаємо їх кружечками. Шкірку з молодих кабачків - знімати не потрібно. Чистимо цибулю, нарізаємо його півкільцями. Свіжий кріп дрібно ріжемо.

  • Крок 2

    Крок другий. Нарізаємо кубиками або пластинками плавлений сир, потім натираємо на крупній тертці твердий сир. Змішуємо в мисці кріп, сир, кабачки і цибулю.

  • Крок 3

    Крок третій. Наливаємо олію в чашу мульіварки. Викладаємо в неї кабачки з сиром, включаємо на 30 хвилин програму * випічка *, тушкуємо кабачки, поки повністю не розплавиться сир. Іноді перемішуємо.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Обсмажуємо злегка цибулю в мультиварці в режимі * випічка *. Додаємо до нього кабачки з сиром, перемішуємо все. Збиваємо курячі яйця з сіллю і спеціями, вливаємо їх до кабачків. Знову все перемішуємо, закриваємо кришкою.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Встановлюємо на 20 хвилин режим * випічка * в мультиварці. Якщо залишилася в ній ще рідина, тоді відкриваємо кришку мультиварки і тримаємо ще п'ять хвилин запіканку на випічці. Виймаємо запіканку з кабачків з мультиварки за допомогою піддону від * варіння на пару *. Викладаємо її на блюдо. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: