Пиріг з консервованою рибою в мультиварці

Пиріг з консервованою рибою в мультиварці


Пиріг з консервованою рибою в мультиварці виходить дуже смачний, а рецепт простий і зручний. Пиріг швидко печеться з набору звичайних продуктів, які завжди є в холодильнику.
Пиріг з консервованою рибою в мультиварці
+6
0
10 січ
Інгредієнти:
  • 1 стакан кефіру;
  • 2 чайні ложки цукру;
  • 2 курячих яйця;
  • 2 склянки борошна;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 100 грам маргарину або вершкового масла;
  • 1 чайна ложка соди;
  • 1 ріпчаста цибулина;
  • 1 банка рибних консервів (у мене сайра);
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Розтоплюємо маргарин в мікрохвильовці. Потім змішуємо всі інгредієнти для тіста до однорідності. Змащуємо чашу мультиварки маслом.

  • Крок 2

    Крок другий. Відкриваємо рибну консервацію, розм'якшуємо її виделкою, потім зливаємо рідину. Чистимо цибулю, нарізаємо його півкільцями.

  • Крок 3

    Крок третій. Ділимо тісто на дві частини. Виливаємо одну з них в чашу мультиварки, кладемо зверху на нього рибу і ріпчасту цибулю. Після виливаємо інше тісто на рибу, рівняємо його ложкою.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Випікаємо рибний пиріг 60 хвилин в мультиварки в режимі * випічка *. Він виходить дуже ніжним і смачним. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: