Шоколадний торт з безе

Шоколадний торт з безе


У вас є мультиварка, але ви жодного разу не пекли в ній торт? Серйозне упущення, пропонуємо вам виправити це упущення, приготувати шоколадний торт з безе, дуже смачний і зовсім нескладний
Шоколадний торт з безе
+6
0
21 лют
Інгредієнти:
  • 1 ваніліну;
  • 1 стакан молока;
  • 1 столова ложка розпушувача;
  • 1 склянка цукру;
  • 3 яйця;
  • 4 столових ложки какао;
  • 0,5 склянки соняшникової олії;
  • 1,5 склянки борошна;
  • 0,5 пакетика ваніліну;
  • 1 стакан дрібного цукру;
  • 3 білка;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Збиваємо міксером яйця з цукром, вливаємо до них молоко і соняшникова олія. Перемішуємо гарненько. Тепер додаємо какао, розпушувач і борошно, замішуємо тісто.

  • Крок 2

    Крок другий. Виливаємо тісто у змащену маслом чашу мультиварки, випікаємо 60 +20 хвилин у програмі * випічка *. Готовий корж акуратно виймаємо, потім охолоджуємо.

  • Крок 3

    Крок третій. Збиваємо міксером охолоджені білки, вводимо до них ванілін і цукор, продовжуємо збивати до повного розчинення цукру в них.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Застеляємо деко змащеній маслом папером для випічки. Можна намалювати заздалегідь на папері коло з розмірами чаші мультиварки. Викладаємо безе на деко. Випікаємо корж 1.5-2 години в духовці з температурою 100оС.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Кладемо корж безе на спечений корж, акуратно підрізаємо ножем краю. Змащуємо кожен корж кремом, кладемо корж безе на бісквітний корж. Прикрашаємо зверху обрізками безе.

  • Крок 6

    Крок шостий. Для приготування крему збиваємо міксером або блендером баночку згущеного молока і 250 грам вершкового масла. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: