Торт "Бите скло"

Торт "Бите скло"


Приготуйте забавний торт «Бите скло», він буде чарівно виглядати на вашому столі. Яскравий, кольоровий, дуже красивий і смачний тортик з фруктами і желе прикрасить будь-яке свято!
Торт "Бите скло"
+66
1
10 січ
Інгредієнти:
  • 1 пакет желатину (20 грам);
  • 3 різних кольорів желе в пакетиках;
  • 1 стакан молока;
  • Фрукти за бажанням;
  • Ванілін;
  • Цукор;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Готуємо желе, згідно з вказівками на упаковці. Я зазвичай розводжу один пакет желе в 150 мілілітрах кип'яченої води.

  • Крок 2

    Крок другий. Готове желе розливаємо по формах і ставимо застигати в холодильник. Можна приготувати желе з домашніх компотів (один стакан компоту на одну неповну столову ложку желатину), замість магазинного.

  • Крок 3

    Крок третій. Розчиняємо в 100 мілілітрах води, желатин. Залишаємо його 20 хвилин набухати. Кип'ятимо молоко (можна взяти вершки замість нього) на вогні, охолоджуємо злегка, додаємо в нього набряклий желатин, ванілін і цукор.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Перемішуємо молочну суміш гарненько, доводимо до кипіння (але не кип'ятимо) і прибираємо з плити. Проціджуємо при необхідності, потім охолоджуємо.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Готуємо для торта формочку. Миємо фрукти, чистимо їх, нарізаємо дрібно. Наприклад, два ківі і ананас. Багато фруктів не можна класти, оскільки ківі і ананас розщеплюють желатин.

  • Крок 6

    Крок шостий. Шарами кладемо фрукти і кольорове желе в форму, заливаємо їх молочним желе, ставимо до повного застигання в холодильник години на чотири.

  • Крок 7

    Крок сьомий. Ставимо формочку з тортом на кілька секунд у гарячу воду, потім перевертаємо торт на блюдо і подаємо до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
28 липня 2014 22:24
- +5 +
Спасибі за чудовий рецепт! Я його шукала, оскільки хотілось приготувати смачний десерт із желе, яке лежало на полиці, проте щось небанальне. Я рада, що у цьому варіанті "Битого скла" не обов*язково потрібні вершки чи сметана!
Меню повара
Перейти до меню повара: