Загрузка...

Торт "Бите скло"

Торт "Бите скло"


Приготуйте забавний торт «Бите скло», він буде чарівно виглядати на вашому столі. Яскравий, кольоровий, дуже красивий і смачний тортик з фруктами і желе прикрасить будь-яке свято!
Торт "Бите скло"
+50
1
10 січ
Інгредієнти:
  • 1 пакет желатину (20 грам);
  • 3 різних кольорів желе в пакетиках;
  • 1 стакан молока;
  • Фрукти за бажанням;
  • Ванілін;
  • Цукор;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Готуємо желе, згідно з вказівками на упаковці. Я зазвичай розводжу один пакет желе в 150 мілілітрах кип'яченої води.

  • Крок 2

    Крок другий. Готове желе розливаємо по формах і ставимо застигати в холодильник. Можна приготувати желе з домашніх компотів (один стакан компоту на одну неповну столову ложку желатину), замість магазинного.

  • Крок 3

    Крок третій. Розчиняємо в 100 мілілітрах води, желатин. Залишаємо його 20 хвилин набухати. Кип'ятимо молоко (можна взяти вершки замість нього) на вогні, охолоджуємо злегка, додаємо в нього набряклий желатин, ванілін і цукор.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Перемішуємо молочну суміш гарненько, доводимо до кипіння (але не кип'ятимо) і прибираємо з плити. Проціджуємо при необхідності, потім охолоджуємо.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Готуємо для торта формочку. Миємо фрукти, чистимо їх, нарізаємо дрібно. Наприклад, два ківі і ананас. Багато фруктів не можна класти, оскільки ківі і ананас розщеплюють желатин.

  • Крок 6

    Крок шостий. Шарами кладемо фрукти і кольорове желе в форму, заливаємо їх молочним желе, ставимо до повного застигання в холодильник години на чотири.

  • Крок 7

    Крок сьомий. Ставимо формочку з тортом на кілька секунд у гарячу воду, потім перевертаємо торт на блюдо і подаємо до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

28 липня 2014 22:24
- +4 +
Спасибі за чудовий рецепт! Я його шукала, оскільки хотілось приготувати смачний десерт із желе, яке лежало на полиці, проте щось небанальне. Я рада, що у цьому варіанті "Битого скла" не обов*язково потрібні вершки чи сметана!
Меню повара


Перейти до меню повара: