Загрузка...

Пісний торт в мультиварці

Пісний торт в мультиварці


Більшість людей вважає, що пісні страви несмачні і прісні. Але це не так і як доказ пропонуємо оригінальний рецепт. Готуємо смачний пісний торт в мультиварці
Пісний торт в мультиварці
+2
0
29 лис
Інгредієнти:
  • 175 грам цукру;
  • 4 чайні ложки розпушувача;
  • 225 грам борошна;
  • 250 мілілітрів мінералки або кип\'яченої води;
  • Шість столових ложок соняшникової олії;
  • 2 столових ложки манної крупи;
  • Цукор;
  • 2 склянки будь-якого соку;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Просіваємо в глибоку миску борошно з розпушувачем, додаємо до неї соняшникова олія, цукор і воду. Перемішуємо гарненько. Має вийти тісто - трохи густіше сметани. Якщо ні, то додаємо до нього трохи кип'яченої води.

  • Крок 2

    Крок другий. Змащуємо чашу від мультиварки маслом. Виливаємо в неї тісто. Випікаємо в мультиварки корж протягом 60 хвилин в режимі * випічка *. Охолоджуємо його.

  • Крок 3

    Крок третій. Готуємо таким же чином другий корж. Можна додати в нього за бажанням мак, какао, фрукти або горіхи. Я робила один корж з консервованими ананасами, а інший з порошком какао.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Готуємо крем. Виливаємо будь-який сік в каструлю, додаємо до нього дві столові ложки манної крупи і дві столові ложки цукру. Ставимо каструльку на вогонь, постійно помішуючи, доводимо масу до кипіння. Варимо ще 20 хвилин.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Знімаємо крем з вогню. Даємо йому охолонути, збиваємо на холоді (можна просто поставити каструлю в миску з холодною водою).

  • Крок 6

    Крок шостий. Просочуємо готові коржі сиропом (я брала коньяк і сироп консервованих персиків). Викладаємо шар мусу на перший корж, потім кладемо будь-які фрукти (персики, ананаси) і накриваємо його другим коржем.

  • Крок 7

    Крок сьомий. Намазуємо пісний торт з боків і зверху, залишками крему. Прикрашаємо цей десерт за своїм смаком. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: