Загрузка...

Торт "Медовик"

Торт "Медовик"


Не знаєте, як приготувати торт «Медовик» або печете його вперше? Не біда, докладна рецептура і покрокова інструкція допоможуть вам створити справжній кондитерський шедевр
Торт "Медовик"
0
1
21 жов
Інгредієнти:
  • 2 столових ложки розтопленого вершкового масла;
  • 1 склянка цукру;
  • 2 склянки борошна;
  • 1,5 чайної ложки соди;
  • 2 столових ложки меду;
  • 2 курячих яйця;
  • 1 склянка цукру;
  • 800 мілілітрів сметани;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Ретельно перемішуємо в мисці соду, мед і вершкове масло. Розтираємо курячі яйця з цукром. Змішуємо їх з медом. Перемішуємо гарненько, а потім ставимо на 5 хвилин на водяну баню. Помішуємо час від часу.

  • Крок 2

    Тепер змішуємо медове тісто з борошном. Формуємо з нього ковбаску. Ділимо її на 12 частин. Накриваємо їх поліетиленом, щоб вони не остигає. Нагріваємо на плиті чавунну сковорідку. Розкачуємо кожен кульку в тонкий корж. Підсипаємо до них трохи борошна, щоб вони не прилипали до рук.

  • Крок 3

    Присипаємо сковорідку пшеничним борошном. Випікаємо на ній медові коржі з двох боків до рум'яної скоринки. Також можна випікати ці коржі в духовці. Перевертати їх тоді не потрібно буде. Тепер збиваємо міксером один стакан цукру зі сметаною, поки цукор в ній повністю не розчиниться.

  • Крок 4

    Готові коржі обрізаємо за трафаретом, щоб вони були рівненькі. Обрізки перемелює в крихту. Після цього промазуємо кожен корж кремом, кладемо їх один на інший і посипаємо зверху крихтою.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

26 листопада 2013 20:24
- 0 +
Обожнюю медовик, мій улюблений торт з дитинства. Саме такий, як на 1м фото виходив у моєї бабусі - з пишними, товстими коржами! Відмінний рецепт - все дуже докладно описано, я медовик ще ніколи не пробувала пекти, боялася, що не вийде. Але завдяки відео - спробую і дуже сподіваюся, що вийде.
Меню повара


Перейти до меню повара: