Торт "Медовик"

Торт "Медовик"


Не знаєте, як приготувати торт «Медовик» або печете його вперше? Не біда, докладна рецептура і покрокова інструкція допоможуть вам створити справжній кондитерський шедевр
Торт "Медовик"
0
1
21 жов
Інгредієнти:
  • 2 столових ложки розтопленого вершкового масла;
  • 1 склянка цукру;
  • 2 склянки борошна;
  • 1,5 чайної ложки соди;
  • 2 столових ложки меду;
  • 2 курячих яйця;
  • 1 склянка цукру;
  • 800 мілілітрів сметани;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Ретельно перемішуємо в мисці соду, мед і вершкове масло. Розтираємо курячі яйця з цукром. Змішуємо їх з медом. Перемішуємо гарненько, а потім ставимо на 5 хвилин на водяну баню. Помішуємо час від часу.

  • Крок 2

    Тепер змішуємо медове тісто з борошном. Формуємо з нього ковбаску. Ділимо її на 12 частин. Накриваємо їх поліетиленом, щоб вони не остигає. Нагріваємо на плиті чавунну сковорідку. Розкачуємо кожен кульку в тонкий корж. Підсипаємо до них трохи борошна, щоб вони не прилипали до рук.

  • Крок 3

    Присипаємо сковорідку пшеничним борошном. Випікаємо на ній медові коржі з двох боків до рум'яної скоринки. Також можна випікати ці коржі в духовці. Перевертати їх тоді не потрібно буде. Тепер збиваємо міксером один стакан цукру зі сметаною, поки цукор в ній повністю не розчиниться.

  • Крок 4

    Готові коржі обрізаємо за трафаретом, щоб вони були рівненькі. Обрізки перемелює в крихту. Після цього промазуємо кожен корж кремом, кладемо їх один на інший і посипаємо зверху крихтою.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
26 листопада 2013 20:24
- 0 +
Обожнюю медовик, мій улюблений торт з дитинства. Саме такий, як на 1м фото виходив у моєї бабусі - з пишними, товстими коржами! Відмінний рецепт - все дуже докладно описано, я медовик ще ніколи не пробувала пекти, боялася, що не вийде. Але завдяки відео - спробую і дуже сподіваюся, що вийде.
Меню повара
Перейти до меню повара: