Загрузка...

Торт медовий зі сметанним кремом в мультиварці

Торт медовий зі сметанним кремом в мультиварці


Надзвичайно просто готується в мультиварці медовий торт зі сметанним кремом. Рецепт повністю адаптований для високих технологій, і результат завжди буде відмінним
Торт медовий зі сметанним кремом в мультиварці
+1
0
17 жов
Інгредієнти:
  • 5 курячих яєць;
  • 1 склянка цукру;
  • 6 столових ложок меду;
  • 2.5 склянки борошна;
  • Чайна ложка розпушувача;
  • 700 мілілітрів 30% сметани;
  • 1 склянка цукру;
  • Апельсин;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нагріваємо на вогні розпушувач з медом, помішує, доводимо їх до коричневого кольору.

  • Крок 2

    Збиваємо яйця з цукром, вливаємо до них мед, додаємо борошно, перемішуємо акуратно ложкою.

  • Крок 3

    Змащуємо вершковим маслом чашу для мультиварки. Виливаємо в неї тісто. Випікаємо медовий бісквіт 60 +20 хвилин в мультиварці в режимі * випічка *.

  • Крок 4

    Після цього виймаємо його з мультиварки, охолоджуємо, розрізаємо на 5 коржів.

  • Крок 5

    Готуємо крем. Збиваємо гарненько сметану з цукром. Чистимо апельсин від шкірки, м'якоть перемелює блендером і змішуємо з кремом.

  • Крок 6

    Змащуємо кожен корж апельсиновим кремом, кладемо їх один на інший, ставимо торт у холодильник і вже через кілька годин можна насолоджуватися смачним тортом за чаюванням.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: