Торт медовий зі сметанним кремом в мультиварці

Торт медовий зі сметанним кремом в мультиварці


Надзвичайно просто готується в мультиварці медовий торт зі сметанним кремом. Рецепт повністю адаптований для високих технологій, і результат завжди буде відмінним
Торт медовий зі сметанним кремом в мультиварці
+1
0
17 жов
Інгредієнти:
  • 5 курячих яєць;
  • 1 склянка цукру;
  • 6 столових ложок меду;
  • 2.5 склянки борошна;
  • Чайна ложка розпушувача;
  • 700 мілілітрів 30% сметани;
  • 1 склянка цукру;
  • Апельсин;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нагріваємо на вогні розпушувач з медом, помішує, доводимо їх до коричневого кольору.

  • Крок 2

    Збиваємо яйця з цукром, вливаємо до них мед, додаємо борошно, перемішуємо акуратно ложкою.

  • Крок 3

    Змащуємо вершковим маслом чашу для мультиварки. Виливаємо в неї тісто. Випікаємо медовий бісквіт 60 +20 хвилин в мультиварці в режимі * випічка *.

  • Крок 4

    Після цього виймаємо його з мультиварки, охолоджуємо, розрізаємо на 5 коржів.

  • Крок 5

    Готуємо крем. Збиваємо гарненько сметану з цукром. Чистимо апельсин від шкірки, м'якоть перемелює блендером і змішуємо з кремом.

  • Крок 6

    Змащуємо кожен корж апельсиновим кремом, кладемо їх один на інший, ставимо торт у холодильник і вже через кілька годин можна насолоджуватися смачним тортом за чаюванням.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: