Загрузка...

Торт “Пташине молоко” в мультиварці

Торт “Пташине молоко” в мультиварці


Торт «Пташине молоко», приготований в мультиварці, це фантастика? Не, звичайно, це реальність, високі технології і вдалий рецепт приготування цього чудового десерту
Торт “Пташине молоко” в мультиварці
+4
0
16 жов
Інгредієнти:
  • 1 склянка цукру;
  • 5 курячих яєць;
  • 1 склянка борошна;
  • 1 склянку молока;
  • 150 грам вершкового масла;
  • 20 грам желатину;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 столова ложка борошна;
  • 5 курячих яєць;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Готуємо для початку крем. Розводимо желатин в 130 мілілітрах води, залишаємо його набухати півгодини.

  • Крок 2

    Розтираємо півсклянки цукру з яєчними жовтками, вливаємо до них молоко, додаємо борошно, доводимо на водяній бані масу до кипіння, постійно помішувати.

  • Крок 3

    Отриману масу охолоджуємо, додаємо до неї розм'якшене вершкове масло, ретельно її збиваємо.

  • Крок 4

    Желатин підігріваємо на вогні, проціджуємо через сито, охолоджуємо.

  • Крок 5

    Тепер збиваємо яєчні білки з рештою цукром, вливаємо до них цівкою желатин, добре перемішуємо. Після цього змішуємо білкову масу з приготованим кремом.

  • Крок 6

    Потім готуємо бісквітний корж. Збиваємо в міцні піки курячі яйця з цукром, вводимо до них борошно поступово. Замішуємо тісто.

  • Крок 7

    Кладемо тісто у змащену вершковим маслом форму для мультиварки, встановлюємо в ній на 60 хвилин режим * випічка *. Потім даємо йому постояти ще 10 хвилин, не відкриваючи кришку в мультиварці.

  • Крок 8

    Поділяємо готовий бісквіт на коржі. Беремо високу форму. Змащуємо її маслом, поміщаємо в неї бісквітні коржі, змащуємо кожен з них кремом.

  • Крок 9

    Ставимо бісквітний торт на 5 годин в холодильник для застигання, потім дістаємо його, виймаємо з форми, прикрашаємо за своїм смаком, подаємо до столу. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: