Загрузка...

Печінковий торт в мультиварці

Печінковий торт в мультиварці


Печінковий торт з курячої печінки, приготований в мультиварці - це фантастика? Ні, це реальність, сучасні технології можуть багато, і печінковий торт вийде з першого разу вдалим
Печінковий торт в мультиварці
0
0
16 жов
Інгредієнти:
  • 500 грам курячої печінки;
  • 3 столові ложки борошна;
  • 3 курячих яйця;
  • Сіль, чорний перець;
  • 1 морква;
  • 2 цибулини;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Ретельно миємо курячу печінку, очищаємо її від прожилок, а потім перемелює в блендері.

  • Крок 2

    Чистимо моркву з цибулею. Моркву промиваємо, натираємо теркою, а ріпчасту цибулю дрібно ріжемо.

  • Крок 3

    Тепер змішуємо ріпчасту цибулю, моркву, курячу печінку, пшеничну муку, чорний перець, яйця і сіль. Виливаємо отримане тісто у змащену маслом чашу для мультиварки.

  • Крок 4

    Печінковий торт випікаємо 50 хвилин в мультиварці, по 25 хвилин з кожного боку. Перевертаємо його за допомогою кошики від пароварки. Торт остудити, розріжемо уздовж на кілька шарів.

  • Крок 5

    Після цього змащуємо кожен шар торта майонезом. Беремо будь-яку начинку. Наприклад: солоні огірки або лісові гриби в сметані. Якщо брати замість курячої печінки - яловичу і збільшити порцію в два рази, то на випікання такого торта Вам знадобиться 70 хвилин з одного боку і 20 хвилин з іншого. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: