Печінковий торт в мультиварці

Печінковий торт в мультиварці


Печінковий торт з курячої печінки, приготований в мультиварці - це фантастика? Ні, це реальність, сучасні технології можуть багато, і печінковий торт вийде з першого разу вдалим
Печінковий торт в мультиварці
0
0
16 жов
Інгредієнти:
  • 500 грам курячої печінки;
  • 3 столові ложки борошна;
  • 3 курячих яйця;
  • Сіль, чорний перець;
  • 1 морква;
  • 2 цибулини;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Ретельно миємо курячу печінку, очищаємо її від прожилок, а потім перемелює в блендері.

  • Крок 2

    Чистимо моркву з цибулею. Моркву промиваємо, натираємо теркою, а ріпчасту цибулю дрібно ріжемо.

  • Крок 3

    Тепер змішуємо ріпчасту цибулю, моркву, курячу печінку, пшеничну муку, чорний перець, яйця і сіль. Виливаємо отримане тісто у змащену маслом чашу для мультиварки.

  • Крок 4

    Печінковий торт випікаємо 50 хвилин в мультиварці, по 25 хвилин з кожного боку. Перевертаємо його за допомогою кошики від пароварки. Торт остудити, розріжемо уздовж на кілька шарів.

  • Крок 5

    Після цього змащуємо кожен шар торта майонезом. Беремо будь-яку начинку. Наприклад: солоні огірки або лісові гриби в сметані. Якщо брати замість курячої печінки - яловичу і збільшити порцію в два рази, то на випікання такого торта Вам знадобиться 70 хвилин з одного боку і 20 хвилин з іншого. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: