Загрузка...

Торт “Санчо - Панчо” в мультиварці

Торт “Санчо - Панчо” в мультиварці


Приготування тортів в мультиварці стало ще простіше і швидше. Дуже смачний торт «Санчо-Панчо» в мультиварці - його можна сміливо готувати на будь-який святковий стіл або просто до чаю.
Торт “Санчо - Панчо” в мультиварці
+1
0
15 жов
Інгредієнти:
  • 1 склянка цукру;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • Ванілін;
  • 3 столові ложки соняшникової олії;
  • 1 склянка борошна;
  • 3 столові ложки окропу;
  • 4 курячих яйця;
  • 1 склянка цукру;
  • 500 мл 25% сметани;
  • 2 столові ложки цукру;
  • 4 столові ложки молока;
  • 1 столова ложка какао;
  • 50 грам вершкового масла;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Збиваємо до м'яких піків міксером курячі яйця з цукром.

  • Крок 2

    Змішуємо в окремій мисці розпушувач з борошном, вмішуємо їх в яєчну суміш.

  • Крок 3

    Тепер додаємо до них соняшникову олію, киплячу воду і ванілін. Перемішуємо все.

  • Крок 4

    Змащуємо маслом чашу для мультиварки, виливаємо в неї тісто, а потім випікаємо 65 хвилин ванільний бісквіт у режимі *випічка*.

  • Крок 5

    Збиваємо 500 мл сметани і один стакан цукру міксером в однорідну масу.

  • Крок 6

    Дістаємо готовий бісквіт з мультиварки, охолоджуємо його, відрізаємо від неї нижню частину заввишки два сантиметри. Залишився верхній бісквіт нарізаємо шматками.

  • Крок 7

    Тепер просочуємо нижній бісквітний корж будь-яким сиропом, а після змащуємо кремом. Потім мажам кожен шматочок бісквіта в крем, а після викладаємо їх зверху на корж у вигляді руїн або конуса. Заливаємо залишками крему торт зверху.

  • Крок 8

    Варимо шоколадну глазур для торта. Змішуємо в маленькій каструлі молоко, какао і цукор. Ставимо масу на маленький вогонь, постійно помішуючи варимо до загустіння.

  • Крок 9

    Потім додаємо до неї 50 грам м'якого вершкового масла, ретельно перемішуємо. Поливаємо приготовленої шоколадною глазур'ю торт зверху. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: