Загрузка...

Торт “Новорічна Ялинка”

Торт “Новорічна Ялинка”


У новорічні свята все має бути особливим - новорічним і чарівним. І стіл тут не виняток, торт «Новорічна Ялинка» стане найкращим подарунком для сім'ї і кращою прикрасою столу.
Торт “Новорічна Ялинка”
+1
0
15 жов
Інгредієнти:
  • 5 курячих яєць;
  • 1 стакан борошна;
  • 1 склянка цукру;
  • 2 столові ложки какао;
  • 400 грам вершкового масла;
  • 1 банка згущеного молока;
  • 1 склянка цукру;
  • 3 яєчних білка;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Збиваємо п'ять курячих яєць до піків з однією склянкою цукру. Вводимо до них один стакан борошна, замішуємо тісто.

  • Крок 2

    Потім ділимо тісто на дві частини, додаємо дві столові ложки какао в одну з них, перемішуємо її.

  • Крок 3

    Змащуємо чашу для мультиварки маслом, викладаємо в неї три ложки білого тіста, а потім три ложки шоколадного. Таким чином викладаємо в чашу тісто, поки воно повністю не скінчиться.

  • Крок 4

    Випікаємо бісквіт 60 хвилин у режимі *випічка*. Потім залишаємо бісквіт ще 15 хвилин у режимі *підігрів*, а далі відкриваємо кришку, чекаємо ще 10 хвилин.

  • Крок 5

    Потім охолоджуємо бісквітний корж, розрізаємо його на п'ять частин уздовж. Вирізаємо з них круги на зменшення з різним діаметром. Залишки коржів подрібнюємо в крихту.

  • Крок 6

    Збиваємо міксером 400 грам розм'якшеного масла і банку згущеного молока. Приготованим змащуємо кремом коржі, кладемо їх по зменшенню один на інший.

  • Крок 7

    Тепер змішуємо залишки крему з обрізками коржів. Наносимо отриману масу шаром на ялинку, формуючи у неї гілочки. Ставимо торт на деякий час охолоджуватися в холодильник.

  • Крок 8

    Цим часом збиваємо три яєчних білка і один стакан цукру. Ставимо масу на 15 хвилин на водяну баню, але при цьому продовжуємо її збивати.

  • Крок 9

    Потім знімаємо крем *мокре безе* з вогню, збиваємо його ще три хвилини, а потім прикрашаємо їм охолоджену ялинку. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: