Торт “Новорічна Ялинка”

Торт “Новорічна Ялинка”


У новорічні свята все має бути особливим - новорічним і чарівним. І стіл тут не виняток, торт «Новорічна Ялинка» стане найкращим подарунком для сім'ї і кращою прикрасою столу.
Торт “Новорічна Ялинка”
+1
0
15 жов
Інгредієнти:
  • 5 курячих яєць;
  • 1 стакан борошна;
  • 1 склянка цукру;
  • 2 столові ложки какао;
  • 400 грам вершкового масла;
  • 1 банка згущеного молока;
  • 1 склянка цукру;
  • 3 яєчних білка;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Збиваємо п'ять курячих яєць до піків з однією склянкою цукру. Вводимо до них один стакан борошна, замішуємо тісто.

  • Крок 2

    Потім ділимо тісто на дві частини, додаємо дві столові ложки какао в одну з них, перемішуємо її.

  • Крок 3

    Змащуємо чашу для мультиварки маслом, викладаємо в неї три ложки білого тіста, а потім три ложки шоколадного. Таким чином викладаємо в чашу тісто, поки воно повністю не скінчиться.

  • Крок 4

    Випікаємо бісквіт 60 хвилин у режимі *випічка*. Потім залишаємо бісквіт ще 15 хвилин у режимі *підігрів*, а далі відкриваємо кришку, чекаємо ще 10 хвилин.

  • Крок 5

    Потім охолоджуємо бісквітний корж, розрізаємо його на п'ять частин уздовж. Вирізаємо з них круги на зменшення з різним діаметром. Залишки коржів подрібнюємо в крихту.

  • Крок 6

    Збиваємо міксером 400 грам розм'якшеного масла і банку згущеного молока. Приготованим змащуємо кремом коржі, кладемо їх по зменшенню один на інший.

  • Крок 7

    Тепер змішуємо залишки крему з обрізками коржів. Наносимо отриману масу шаром на ялинку, формуючи у неї гілочки. Ставимо торт на деякий час охолоджуватися в холодильник.

  • Крок 8

    Цим часом збиваємо три яєчних білка і один стакан цукру. Ставимо масу на 15 хвилин на водяну баню, але при цьому продовжуємо її збивати.

  • Крок 9

    Потім знімаємо крем *мокре безе* з вогню, збиваємо його ще три хвилини, а потім прикрашаємо їм охолоджену ялинку. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: