Загрузка...

Ананасово - йогуртний торт в мультиварці

Ананасово - йогуртний торт в мультиварці


Готуємо торт в домашніх умовах. Запропонований ананасово-йогуртний торт в мультиварці відрізняється ніжною текстурою і дуже м'яким смаком. Розкішний презентабельний вигляд!
Ананасово - йогуртний торт в мультиварці
0
0
15 жов
Інгредієнти:
  • 2 столові ложки какао;
  • 1 склянка борошна;
  • 5 яєць;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 пачка готового ягідного желе;
  • Будь-які фрукти (консервована вишня, ананас);
  • Кокосова стружка;
  • 20 грам желатину;
  • 200 мл 20% вершків;
  • 1/2 склянки цукру;
  • 350 грам йогурту (наприклад, *Чудо* з шматочками вишні);
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Збиваємо п'ять яєць до піків з однією склянкою цукру, додаємо до них один стакан борошна і дві столові ложки какао. Замішуємо однорідне тісто.

  • Крок 2

    Виливаємо тісто в змащену маслом чашу мультиварки. Випікаємо в неї торт 60 хвилин у режимі *випічка*. Потім даємо йому постояти ще 15 хвилин в режимі підігрів, а після 10 хвилин з відкритою кришкою.

  • Крок 3

    Охолоджуємо готовий бісквітний корж, розрізаємо вздовж на три частини.

  • Крок 4

    Викладаємо будь-які фрукти на дно чаші з-під мультиварки, заливаємо їх одним пакетиком готового ягідного желе. Рідини наливаємо у желе менше, ніж пише на пачці. Ставимо желе трохи застигнути в холодильник.

  • Крок 5

    Тепер акуратно укладаємо коржі на желе. Просочуємо кожен з них соком з-під ананаса і змащуємо йогуртовим кремом. Ставимо торт на цілу ніч охолоджуватися в холодильник.

  • Крок 6

    Вранці тримаємо торт над чашкою з гарячою водою, а потім за допомогою піддону від пароварки виймаємо її з чаші, перекладаємо на блюдо, прикрашаємо кокосовою стружкою і подаємо до столу.

  • Крок 7

    Для приготування йогуртового крему, замочуємо 20 грам желатину у воді. Тепер збиваємо 1/2; склянки цукру і 200 мл вершків, додаємо до них йогурт, все перемішуємо.

  • Крок 8

    Потім розтоплюємо желатин на водяній бані, вливаємо в нього йогуртову масу, перемішуємо їх. Після цього охолоджуємо трошки крем, але не даємо йому застигнути.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: