Ананасово - йогуртний торт в мультиварці

Ананасово - йогуртний торт в мультиварці


Готуємо торт в домашніх умовах. Запропонований ананасово-йогуртний торт в мультиварці відрізняється ніжною текстурою і дуже м'яким смаком. Розкішний презентабельний вигляд!
Ананасово - йогуртний торт в мультиварці
0
0
15 жов
Інгредієнти:
  • 2 столові ложки какао;
  • 1 склянка борошна;
  • 5 яєць;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 пачка готового ягідного желе;
  • Будь-які фрукти (консервована вишня, ананас);
  • Кокосова стружка;
  • 20 грам желатину;
  • 200 мл 20% вершків;
  • 1/2 склянки цукру;
  • 350 грам йогурту (наприклад, *Чудо* з шматочками вишні);
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Збиваємо п'ять яєць до піків з однією склянкою цукру, додаємо до них один стакан борошна і дві столові ложки какао. Замішуємо однорідне тісто.

  • Крок 2

    Виливаємо тісто в змащену маслом чашу мультиварки. Випікаємо в неї торт 60 хвилин у режимі *випічка*. Потім даємо йому постояти ще 15 хвилин в режимі підігрів, а після 10 хвилин з відкритою кришкою.

  • Крок 3

    Охолоджуємо готовий бісквітний корж, розрізаємо вздовж на три частини.

  • Крок 4

    Викладаємо будь-які фрукти на дно чаші з-під мультиварки, заливаємо їх одним пакетиком готового ягідного желе. Рідини наливаємо у желе менше, ніж пише на пачці. Ставимо желе трохи застигнути в холодильник.

  • Крок 5

    Тепер акуратно укладаємо коржі на желе. Просочуємо кожен з них соком з-під ананаса і змащуємо йогуртовим кремом. Ставимо торт на цілу ніч охолоджуватися в холодильник.

  • Крок 6

    Вранці тримаємо торт над чашкою з гарячою водою, а потім за допомогою піддону від пароварки виймаємо її з чаші, перекладаємо на блюдо, прикрашаємо кокосовою стружкою і подаємо до столу.

  • Крок 7

    Для приготування йогуртового крему, замочуємо 20 грам желатину у воді. Тепер збиваємо 1/2; склянки цукру і 200 мл вершків, додаємо до них йогурт, все перемішуємо.

  • Крок 8

    Потім розтоплюємо желатин на водяній бані, вливаємо в нього йогуртову масу, перемішуємо їх. Після цього охолоджуємо трошки крем, але не даємо йому застигнути.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: