Тушковані курячі шлунки з грибами в мультиварці

Тушковані курячі шлунки з грибами в мультиварці


В черговий раз ламаєте голову над стравою для вечері? Згасите в мультиварки курячі шлунки з печерицями, нагодуйте близьких смачним і ситним блюдом їм обов'язково воно сподобається
Тушковані курячі шлунки з грибами в мультиварці
+1
1
15 січ
Інгредієнти:
  • 450 грам печериць;
  • 650 грам курячих шлунків;
  • 200 грам сметани;
  • 2 ріпчасті цибулини;
  • Соняшникова олія;
  • 1 морква;
  • Спеції, сіль за смаком;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Очищаємо курячі шлунки, ретельно промиваємо їх у проточній воді і кладемо в каструлю. Заливаємо їх водою, відварюємо близько години, до повної готовності, щоб пупки стали м'якими.

  • Крок 2

    Крок другий. Розморожуємо гриби (якщо вони заморожені), зливаємо воду, промиваємо їх гарненько, нарізаємо скибочками. Остигнули курячі шлунки нарізаємо смужками або шматочками.

  • Крок 3

    Крок третій. Нарізаємо дрібно цибулю, моркву чистимо, а після натираємо на тертці. Обсмажуємо моркву з цибулею в мультиварки в режимі * випічка *.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Змішуємо курячі шлунки, готові овочі та гриби в одному посуді. Заливаємо їх сметаною, посипаємо сіллю з перцем по своєму смаку, перемішуємо.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Якщо маса виходить дуже густою, доливаємо до неї ще півсклянки кип'яченої води. Включаємо режим тушкування в мультиварці на одну годину. Тушковані курячі шлунки з грибами готові!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
9 лютого 2017 16:20
- 0 +
Смачний рецепт, готувала із сестрою, получилось за першим разом) Рекомендую спробувати приготувати для всієї сімі. Якщо не получиться, спробуйте готувати у двох)
Меню повара
Перейти до меню повара: