Загрузка...

Курка, відварна в червоному вині з яблуками і морквою в мультиварці

Курка, відварна в червоному вині з яблуками і морквою в мультиварці


Приготуйте на недільний обід чудове блюдо - курку, зварену в червоному вині з яблуками та морквою. Рецепт цієї страви добре адаптований для мультиварки
Курка, відварна в червоному вині з яблуками і морквою в мультиварці
0
0
17 жов
Інгредієнти:
  • Часник;
  • Тушка курки;
  • Сіль, спеції;
  • Морква;
  • Яблука;
  • 2 склянки червоного вина;
  • 1 склянку води
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Щедро натираємо тушку курки спеціями, сіллю і пропущеним через землянку очищеним часником.

  • Крок 2

    Потім чистимо моркву з яблуками, морква промиваємо гарненько. Кладемо їх на дно мультиварки.

  • Крок 3

    Викладаємо на моркву з яблуками тушку курки. Вливаємо до неї один стакан води і дві склянки вина.

  • Крок 4

    Встановлюємо в мультиварці на 40 хвилин режим * варіння на пару *, курка в червоному вині з морквою та яблуками готова!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: