Курка, відварна в червоному вині з яблуками і морквою в мультиварці

Курка, відварна в червоному вині з яблуками і морквою в мультиварці


Приготуйте на недільний обід чудове блюдо - курку, зварену в червоному вині з яблуками та морквою. Рецепт цієї страви добре адаптований для мультиварки
Курка, відварна в червоному вині з яблуками і морквою в мультиварці
0
0
17 жов
Інгредієнти:
  • Часник;
  • Тушка курки;
  • Сіль, спеції;
  • Морква;
  • Яблука;
  • 2 склянки червоного вина;
  • 1 склянку води
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Щедро натираємо тушку курки спеціями, сіллю і пропущеним через землянку очищеним часником.

  • Крок 2

    Потім чистимо моркву з яблуками, морква промиваємо гарненько. Кладемо їх на дно мультиварки.

  • Крок 3

    Викладаємо на моркву з яблуками тушку курки. Вливаємо до неї один стакан води і дві склянки вина.

  • Крок 4

    Встановлюємо в мультиварці на 40 хвилин режим * варіння на пару *, курка в червоному вині з морквою та яблуками готова!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: