Куряча печінка, тушкована в молоці в мультиварці

Куряча печінка, тушкована в молоці в мультиварці


Для любителів страв із субпродуктів пропонуємо дуже смачний рецепт. Найніжніша куряча печінка, тушкована в молоці, в мультиварці буквально вразить вас смаком і чудовим ароматом
Куряча печінка, тушкована в молоці в мультиварці
0
0
16 жов
Інгредієнти:
  • 1 морква;
  • Сіль;
  • 1 цибулина;
  • 0,5 кілограма курячої печінки;
  • 1 склянка молока;
  • Спеції за смаком;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Визволяємо від прожилок курячу печінку, промиваємо її.

  • Крок 2

    Потім очищаємо ріпчасту цибулю з морквою. Моркву натираємо на тертці, а ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.

  • Крок 3

    Кладемо в чашу для мультиварки ріпчасту цибулю, моркву, курячу печінку, додаємо до них спеції і сіль. Заливаємо все це однією склянкою

  • Крок 4

    Готуємо курячу печінку в молоці одну годину в мультиварці в режимі * тушкування *. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: