Загрузка...

Куряча печінка, тушкована в молоці в мультиварці

Куряча печінка, тушкована в молоці в мультиварці


Для любителів страв із субпродуктів пропонуємо дуже смачний рецепт. Найніжніша куряча печінка, тушкована в молоці, в мультиварці буквально вразить вас смаком і чудовим ароматом
Куряча печінка, тушкована в молоці в мультиварці
0
0
16 жов
Інгредієнти:
  • 1 морква;
  • Сіль;
  • 1 цибулина;
  • 0,5 кілограма курячої печінки;
  • 1 склянка молока;
  • Спеції за смаком;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Визволяємо від прожилок курячу печінку, промиваємо її.

  • Крок 2

    Потім очищаємо ріпчасту цибулю з морквою. Моркву натираємо на тертці, а ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.

  • Крок 3

    Кладемо в чашу для мультиварки ріпчасту цибулю, моркву, курячу печінку, додаємо до них спеції і сіль. Заливаємо все це однією склянкою

  • Крок 4

    Готуємо курячу печінку в молоці одну годину в мультиварці в режимі * тушкування *. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: