М'ясо в мультиварці

Смачні рецепти м'ясо в мультиварці, можна готувати хоч кожен день, було б бажання. Дивіться рецепти з фото. Ви коли не - будь, готували м'ясо в мультиварці? Тоді саме для вас цей рецепт. Для приготування можна брати будь-яке м'ясо, яке у вас є в холодильнику. Як кажуть, кашу маслом не зіпсуєш. Так і з м'ясом, чим більше, тим смачніше. Пропонуємо рецепти з фотографіями м'ясо в мультиварці.
М
+7
0
27 жов
Інгредієнти:
  • М\'ясо яловичина філе - 700 грам
  • Капуста свіжа - 1 качан
  • Морква - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста -3 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Болгарський перець - 3 штуки
  • Помідори - 4 штуки
  • Картопля - 6 штук
  • Сіль, перець
  • Зелень
  • Лавровий лист - 4 штуки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Отже, моркву почистити, розрізати навпіл по довжині і порізати соломкою, цибулю очистити і порізати півкільцями. Перець помити, вийняти середину і розрізати навпіл, потім порізати поперек.

  • Крок 2

    М'ясо помити і просушити, часник очистити і порізати пластинками, капусту дрібно порізати.

  • Крок 3

    М'ясо порізати на шматочки.

  • Крок 4

    Картоплю очистити від шкірки, помити і порізати кільцями.

  • Крок 5

    Каструлю змастити соняшниковою олією, покласти в неї м'ясо, моркву, цибулю.

  • Крок 6

    Часник, помідори порізані кільцями.

  • Крок 7

    Зверху викласти картоплю, поперчити і посолити.

  • Крок 8

    По картоплі викласти капусту, болгарський перець, і лаврові листочки.

  • Крок 9

    Включити режим» СУП», на 90 хвилин. Коли буде готова, додати порізану зелень і включить ще на 2 хвилини.

  • Крок 10

    Блюдо до столу подавати в гарячому вигляді. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: