Загрузка...

М'ясо в мультиварці

Смачні рецепти м'ясо в мультиварці, можна готувати хоч кожен день, було б бажання. Дивіться рецепти з фото. Ви коли не - будь, готували м'ясо в мультиварці? Тоді саме для вас цей рецепт. Для приготування можна брати будь-яке м'ясо, яке у вас є в холодильнику. Як кажуть, кашу маслом не зіпсуєш. Так і з м'ясом, чим більше, тим смачніше. Пропонуємо рецепти з фотографіями м'ясо в мультиварці.
М
+4
0
27 жов
Інгредієнти:
  • М\'ясо яловичина філе - 700 грам
  • Капуста свіжа - 1 качан
  • Морква - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста -3 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Болгарський перець - 3 штуки
  • Помідори - 4 штуки
  • Картопля - 6 штук
  • Сіль, перець
  • Зелень
  • Лавровий лист - 4 штуки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Отже, моркву почистити, розрізати навпіл по довжині і порізати соломкою, цибулю очистити і порізати півкільцями. Перець помити, вийняти середину і розрізати навпіл, потім порізати поперек.

  • Крок 2

    М'ясо помити і просушити, часник очистити і порізати пластинками, капусту дрібно порізати.

  • Крок 3

    М'ясо порізати на шматочки.

  • Крок 4

    Картоплю очистити від шкірки, помити і порізати кільцями.

  • Крок 5

    Каструлю змастити соняшниковою олією, покласти в неї м'ясо, моркву, цибулю.

  • Крок 6

    Часник, помідори порізані кільцями.

  • Крок 7

    Зверху викласти картоплю, поперчити і посолити.

  • Крок 8

    По картоплі викласти капусту, болгарський перець, і лаврові листочки.

  • Крок 9

    Включити режим» СУП», на 90 хвилин. Коли буде готова, додати порізану зелень і включить ще на 2 хвилини.

  • Крок 10

    Блюдо до столу подавати в гарячому вигляді. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: