Загрузка...

Тефтелі в мультиварці

Тефтелі в мультиварці


Тефтелі з м'ясом і рисом під сметанно-томатному соусі, приготовані в мультиварці - відмінна ідея для сімейної вечері, адже таке блюдо подобається дорослим і дітям. Швидко, смачно, поживно
Тефтелі в мультиварці
+1
0
28 січ
Інгредієнти:
  • 1куріное яйце
  • 500 грам м\'ясного фаршу
  • 1 ріпчаста цибулина;
  • 0.5 мультістакана рису;
  • 2 столових ложки майонезу;
  • 2 столових ложки сметани;
  • 2 столових ложки борошна;
  • 2 столових ложки кетчупу або томатної пасти;
  • Лавровий лист;
  • Спеції та сіль за смаком;
  • 2 склянки бульйону або води;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Змішуємо в мисці куряче яйце, м'ясний фарш, сирий рис і пропущену цибулю через м'ясорубку. Можна рис попередньо відварити.

  • Крок 2

    Солимо отриману масу, перчимо, добре перемішуємо.

  • Крок 3

    Формуємо середні тефтелі з фаршу, викладаємо їх в чашу мультиварки.

  • Крок 4

    Готуємо соус. Змішуємо в чашці сметану, томатну пасту, борошно і майонез. Доливаємо до них трохи бульйону, потім перемішуємо, заливаємо цим соусом тефтелі в мультиварці.

  • Крок 5

    Готуємо тефтелі 1:00 в режимі * тушкування *. Подаємо до столу в гарячому у вигляді, разом з будь-яким овочевим салатом як гарнір. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: