Тефтелі в мультиварці

Тефтелі в мультиварці


Тефтелі з м'ясом і рисом під сметанно-томатному соусі, приготовані в мультиварці - відмінна ідея для сімейної вечері, адже таке блюдо подобається дорослим і дітям. Швидко, смачно, поживно
Тефтелі в мультиварці
+1
0
28 січ
Інгредієнти:
  • 1куріное яйце
  • 500 грам м\'ясного фаршу
  • 1 ріпчаста цибулина;
  • 0.5 мультістакана рису;
  • 2 столових ложки майонезу;
  • 2 столових ложки сметани;
  • 2 столових ложки борошна;
  • 2 столових ложки кетчупу або томатної пасти;
  • Лавровий лист;
  • Спеції та сіль за смаком;
  • 2 склянки бульйону або води;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Змішуємо в мисці куряче яйце, м'ясний фарш, сирий рис і пропущену цибулю через м'ясорубку. Можна рис попередньо відварити.

  • Крок 2

    Солимо отриману масу, перчимо, добре перемішуємо.

  • Крок 3

    Формуємо середні тефтелі з фаршу, викладаємо їх в чашу мультиварки.

  • Крок 4

    Готуємо соус. Змішуємо в чашці сметану, томатну пасту, борошно і майонез. Доливаємо до них трохи бульйону, потім перемішуємо, заливаємо цим соусом тефтелі в мультиварці.

  • Крок 5

    Готуємо тефтелі 1:00 в режимі * тушкування *. Подаємо до столу в гарячому у вигляді, разом з будь-яким овочевим салатом як гарнір. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: