Загрузка...

Котлети, запечені в духовці

Котлети, запечені в духовці


Ще смачніше виходять котлети, запечені в духовці. Традиційні котлети стають більш соковитими і ароматними з красивою рум'яною скоринкою і ніжною текстурою. Можна подавати з гарніром.
Котлети, запечені в духовці
-1
0
31 жов
Інгредієнти:
  • 1 цибулина;
  • 500 грам м\'ясного фаршу;
  • 1 яйце куряче;
  • Спеції, сіль;
  • Розмочений в молоці хліб;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Ріпчасту цибулю чистимо, дрібно ріжемо, а потім з'єднуємо з м'ясним фаршем і курячим яйцем.

  • Крок 2

    Додаємо до м'ясного фаршу сіль, розмочений хліб і спеції. Перемішуємо все ретельно.

  • Крок 3

    Формуємо тепер котлети з отриманого фаршу, викладаємо їх змащене маслом деко. Доливаємо до котлет ¾ склянки води.

  • Крок 4

    Випікаємо котлети 45 хвилин у розігрітій духовці з температурою 190 градусів. Поливаємо їх соком, що виділився за 15 хвилин до закінчення

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: