Котлети, запечені в духовці

Котлети, запечені в духовці


Ще смачніше виходять котлети, запечені в духовці. Традиційні котлети стають більш соковитими і ароматними з красивою рум'яною скоринкою і ніжною текстурою. Можна подавати з гарніром.
Котлети, запечені в духовці
-1
0
31 жов
Інгредієнти:
  • 1 цибулина;
  • 500 грам м\'ясного фаршу;
  • 1 яйце куряче;
  • Спеції, сіль;
  • Розмочений в молоці хліб;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Ріпчасту цибулю чистимо, дрібно ріжемо, а потім з'єднуємо з м'ясним фаршем і курячим яйцем.

  • Крок 2

    Додаємо до м'ясного фаршу сіль, розмочений хліб і спеції. Перемішуємо все ретельно.

  • Крок 3

    Формуємо тепер котлети з отриманого фаршу, викладаємо їх змащене маслом деко. Доливаємо до котлет ¾ склянки води.

  • Крок 4

    Випікаємо котлети 45 хвилин у розігрітій духовці з температурою 190 градусів. Поливаємо їх соком, що виділився за 15 хвилин до закінчення

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: