Рецепти з фото і відео

Котлети в підливі в мультиварці

Котлети в підливі в мультиварці


Дуже ніжними і соковитими виходять котлети в підливі в мультиварці. Традиційна страва набуває незвичайний смак і насичений аромат, завдяки тому, що готується в мультиварці
Котлети в підливі в мультиварці
0
0
22 жов
Інгредієнти:
  • 1 цибуля;
  • Перець, сіль;
  • Часник;
  • Яйце;
  • 500 грам м\'ясного фаршу;
  • Морква;
  • Лавровий лист;
  • Бульйон або вода;
  • Ріпчасту цибулю;
  • Томатний соус або томатна паста;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Чистимо цибулю, подрібнюємо його, а потім додаємо разом з сіллю, порубаним часником, курячим яйцем і чорним перцем у м'ясний фарш.

  • Крок 2

    Формуємо котлети з отриманого фаршу. Обсмажуємо їх в мультиварці в режимі * випічка * на соняшниковій олії по 20 хвилин з обох сторін.

  • Крок 3

    Тепер виймаємо з мультиварки котлети. Чистимо моркву, натираємо її на тертці, а після обсмажуємо разом з подрібненою цибулею в тому ж соняшниковій олії.

  • Крок 4

    Потім викладаємо назад в мультиварку котлети, заливаємо їх розведеним з томатною пастою бульйоном, солимо і включаємо в мульіварке на 1 годину режим * тушкування *.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: