Тушковані тефтелі в мультиварці

Тушковані тефтелі в мультиварці


Згасите тефтелі з курячого і свинячого фаршу, капусти і рису в сметанному соусі в мультиварці, вашим близьким обов'язково сподобається смачне і корисне блюдо, яке, так просто готується
Тушковані тефтелі в мультиварці
0
0
18 жов
Інгредієнти:
  • Нежирна свинина;
  • Куряче філе;
  • Вода;
  • Чорний перець, сіль;
  • Куряче яйце;
  • Рис;
  • Капуста білокачанна;
  • Морква;
  • Помідор;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Перекручуємо через м'ясорубку куряче філе, свинину, 1/3 білокачанної капусти від загальної маси і ріпчасту цибулю. Перемішуємо все гарненько.

  • Крок 2

    Додаємо до отриманого фаршу чорний перець, спеції, куряче яйце і сирий рис.

  • Крок 3

    Формуємо з фаршу тефтелі. Розміщуємо їх в мультиварці. Доливаємо один мультістакан води. Включаємо в мультиварці на 15 хвилин режим * варіння на пару *.

  • Крок 4

    Чистимо моркву. Миємо її, а потім натираємо на крупній тертці разом з помідором без шкірки. (Помідор обшпарюємо окропом, після чого знімаємо шкірку) Змішуємо їх зі сметаною. Кладемо їх у мультиварку за п'ять хвилин до закінчення * варіння на пару *. Потім обсмажуємо тефтелі по 20 хвилин з кожного боку в режимі * випічка *. Страва готова!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: