Рецепти з фото і відео

Тефтелі в соусі з гарбуза і помідорів в мультиварці

Тефтелі в соусі з гарбуза і помідорів в мультиварці


Рецепт цей вже чудово адаптований для приготування в мультиварці, тефтелі в овочевому соусі з гарбуза і томатів виходять дуже смачними і корисними
Тефтелі в соусі з гарбуза і помідорів в мультиварці
+2
0
16 жов
Інгредієнти:
  • 200 грам гарбуза;
  • 700 грам фаршу з ріпчастою цибулею, сіллю, перцем;
  • 2 помідори;
  • 2 склянки води;
  • 200 грам сметани;
  • Зубчик часнику;
  • 0,5 склянки сирого рису;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Очищаємо від шкірки помідори (для цього їх бланшируємо, потім поміщаємо під холодну воду), перекручуємо їх через м'ясорубку.

  • Крок 2

    Тепер змішуємо в глибокій мисці готовий фарш, помідори, сирий рис і пропущений часник через землянку.

  • Крок 3

    Виливаємо дві склянки води в чашу для мультиварки. Формуємо тефтелі з отриманого фаршу, кладемо їх у мультиварку.

  • Крок 4

    Натираємо гарбуз на тертці, посипаємо нею тефтелі, заливаємо їх сметаною. Вода повинна покривати половину шару тефтелей.

  • Крок 5

    Готуємо тефтелі одну годину в мультиварці в режимі * тушкування *. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: