Рецепти з фото і відео

Мариновані свинячі реберця в мультиварці

Мариновані свинячі реберця в мультиварці


В реберцях найніжніше м'ясо, тому їх часто використовують для приготування вишуканих страв. Хоча, наприклад, мариновані свинячі реберця в мультиварці гарні самі по собі.
Мариновані свинячі реберця в мультиварці
0
0
15 жов
Інгредієнти:
  • 1 помідор;
  • 3 цибулини;
  • Чорний перець, сіль;
  • 0,5 лимона;
  • Лавровий лист;
  • Прованські трави;
  • 1 склянку вина;
  • Сушений базилік;
  • Свинячі реберця;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Чистимо цибулину, нарізуємо його півкільцями в глибоку миску. Потім миємо помідор, дрібно ріжемо, додаємо до цибулі.

  • Крок 2

    Тепер виливаємо туди склянки вина, видавлюємо сік з половинки лимона, посипаємо все перцем і сіллю.

  • Крок 3

    Після цього кладемо в миску базилік, лавровий лист і прованські трави. Все ретельно перемішуємо.

  • Крок 4

    Кладемо в приготований маринад свинячі реберця, ставимо їх у холодильник на цілу ніч.

  • Крок 5

    Готуємо свинячі реберця дві години у режимі *тушкування* в мультиварці. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: