Гуляш в мультиварці

Гуляш в мультиварці


Одне з найпопулярніших страв з яловичини - гуляш, який представляє собою тушковане м'ясо з підливою. Як приготувати гуляш в мультиварці, ми й розглянемо на цій сторінці.
Гуляш в мультиварці
0
0
13 жов
Інгредієнти:
  • 1 цибуля;
  • 400 грам свинини;
  • 3 склянки води;
  • 1 морква;
  • Спеції, сіль;
  • Соняшникова олія;
  • 2 столові ложки борошна;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нарізуємо середніми шматками свинину. Потім чистимо цибулю з морквою. Цибулю дрібно ріжемо, а моркву промиваємо, нарізуємо соломкою.

  • Крок 2

    Тепер наливаємо олію в чашу для мультиварки, обсмажуємо в ній 20 хвилин у режимі *випічка* цибулю, м'ясо і моркву. Також можна додати до них столову ложку томатної пасти.

  • Крок 3

    Після цього солимо, перчимо отриману масу. Потім додаємо до неї приправу за смаком, лавровий лист, три склянки води і розведену в маленькій кількості води дві столові ложі борошна. Все ретельно перемішуємо.

  • Крок 4

    Включаємо на одну годину режим *тушкування* в мультиварці.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: