Рецепти з фото і відео

Рис з м'ясною підливою в мультиварці

Рис з м'ясною підливою в мультиварці


М'ясо дуже добре поєднується з рисом, тому існує безліч страв з цими двома продуктами. Ми розглянемо сьогодні такий рецепт, як рис з м'ясною підливою в мультиварці
Рис з м
-1
0
19 жов
Інгредієнти:
  • цибуля;
  • М\'ясо;
  • Соняшникова олія;
  • Морква;
  • Чорний перець, сіль;
  • 2 склянки води;
  • 1 склянка рису;
  • Вершкове масло;
  • Сіль;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нарізаємо маленькими шматками м'ясо, обсмажуємо їх на соняшниковій олії в мультиварці 20 хвилин у режимі * випічка *.

  • Крок 2

    Чистимо цибулю, дрібно ріжемо її, додаємо до м'яса.

  • Крок 3

    Моркву теж чистимо, миємо її, нарізуємо соломкою і теж кладемо до м'яса. Тушкуємо її з м'ясом і цибулею в режимі * випічка * ще кілька хвилин. Солимо масу, перчимо. Додаємо до неї за своїм смаком зелень з приправою.

  • Крок 4

    Тепер наливаємо дві склянки води в мультиварку, включаємо в ній на дві години режим * тушкування *. Для тих, хто любить підливу густий, додаємо в неї трохи пшеничного борошна розведеної в невеликій кількості води. Гарненько все перемішуємо, щоб не було грудочок.

  • Крок 5

    Потім готуємо рис. Заливаємо в мультиварку дві склянки води. Кладемо в неї рис з вершковим маслом, посипаємо сіллю і варимо рис в режимі * гречка * або * плов *.

  • Крок 6

    Після всього цього розкидаємо рис по тарілках, поливаємо м'ясною підливою і подаємо це смачне, ніжне блюдо до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: