Узбецька ханума (ледачі манти) в мультиварці

Узбецька ханума (ледачі манти) в мультиварці


Виявляється і манти бувають ледачими. Розглянемо таке цікаве і смачне блюдо, як узбецька ханума (ледачі манти) в мультиварці. Той, хто обожнює манти по достоїнству оцінить це блюдо.
Узбецька ханума (ледачі манти) в мультиварці
0
0
15 жов
Інгредієнти:
  • Куряче яйце;
  • 0.5 склянки води;
  • Сіль;
  • 3 столові ложки соняшникової олії;
  • 2 склянки борошна;
  • 800 грам будь-якого фаршу;
  • Цибуля;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розбиваємо куряче яйце в миску, додаємо до нього півсклянки води, дрібку солі і три столові ложки масла. Перемішуємо все.

  • Крок 2

    Тепер просіваємо до отриманої масі борошно, замішуємо тісто, накриваємо його плівкою, а потім ставимо в холодильник на півгодини.

  • Крок 3

    Після цього витягуємо з холодильника тісто розкачуємо його в коржик.

  • Крок 4

    Чистимо цибулю, дрібно ріжемо, змішуємо з готовим фаршем.

  • Крок 5

    Викладаємо фарш рівномірно на коржик, не доходячи до країв. Потім звертаємо тісто в рулет, защипуємо краї.

  • Крок 6

    Змащуємо маслом пароварочний контейнер, наливаємо п'ять склянок води в чашу для мультиварки, кладемо в контейнер ханума.

  • Крок 7

    Включаємо в мультиварці на 40 хвилин режим *варка на пару*. Потім виймаємо ханума з пароварочного контейнера, змащуємо її маслом, подаємо до столу зі свіжою зеленню і сметаною.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: