Загрузка...

Узбецька ханума (ледачі манти) в мультиварці

Узбецька ханума (ледачі манти) в мультиварці


Виявляється і манти бувають ледачими. Розглянемо таке цікаве і смачне блюдо, як узбецька ханума (ледачі манти) в мультиварці. Той, хто обожнює манти по достоїнству оцінить це блюдо.
Узбецька ханума (ледачі манти) в мультиварці
0
0
15 жов
Інгредієнти:
  • Куряче яйце;
  • 0.5 склянки води;
  • Сіль;
  • 3 столові ложки соняшникової олії;
  • 2 склянки борошна;
  • 800 грам будь-якого фаршу;
  • Цибуля;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розбиваємо куряче яйце в миску, додаємо до нього півсклянки води, дрібку солі і три столові ложки масла. Перемішуємо все.

  • Крок 2

    Тепер просіваємо до отриманої масі борошно, замішуємо тісто, накриваємо його плівкою, а потім ставимо в холодильник на півгодини.

  • Крок 3

    Після цього витягуємо з холодильника тісто розкачуємо його в коржик.

  • Крок 4

    Чистимо цибулю, дрібно ріжемо, змішуємо з готовим фаршем.

  • Крок 5

    Викладаємо фарш рівномірно на коржик, не доходячи до країв. Потім звертаємо тісто в рулет, защипуємо краї.

  • Крок 6

    Змащуємо маслом пароварочний контейнер, наливаємо п'ять склянок води в чашу для мультиварки, кладемо в контейнер ханума.

  • Крок 7

    Включаємо в мультиварці на 40 хвилин режим *варка на пару*. Потім виймаємо ханума з пароварочного контейнера, змащуємо її маслом, подаємо до столу зі свіжою зеленню і сметаною.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: