Рецепти з фото і відео

Салат “Тигреня”

Салат “Тигреня”


Салат "Тигреня"Незвичайний і дуже гарний салат «Тигреня» стане справжньою прикрасою святкового столу. Його смак та презентація обов'язково підкорить серця і шлунки ваших гостей і домочадців.
Салат “Тигреня”
0
0
16 жов
Інгредієнти:
  • 1 склянка відвареного рису;
  • 6 відварених яєчних білків;
  • Майонез;
  • 140 грам чорної ікри;
  • 140 грам червоної ікри;
  • 300 грам солоної форелі або філе сьомги;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нарізуємо дрібними смужками м'ясо форелі або сьомги, укладаємо їх шаром в салатницю.

  • Крок 2

    Тепер в якості другого шару, натираємо яєчні білки на крупній тертці. Потім кладемо відварений рис, промазуємо кожен шар салату достатньою кількістю майонезу.

  • Крок 3

    Після всього цього викладаємо зверху на салат червону і чорну ікру.

  • Крок 4

    От і все, салат готовий, смачного!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: