Салат з печінкою тріски

Салат з печінкою тріски


Печінка тріски обов'язково повинна входити в раціон кожної людини, так як її корисні властивості очевидні. В основному найчастіше готують салат з печінкою тріски. Пропонуємо один з рецептів
Салат з печінкою тріски
-1
0
16 жов
Інгредієнти:
  • Майонез;
  • 2 картоплі;
  • 1 баночка печінки тріски;
  • 1 морква;
  • 2 солоних огірки;
  • 3 курячих яйця;
  • Щіпка солі;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Варимо до повної готовності моркву, курячі яйця і картоплю в мультиварці в режимі * на пару *.

  • Крок 2

    Тепер чистимо моркву з картоплею, нарізаємо їх кубиками. Курячі яйця натираємо на тертці. Огірки нарізаємо кубиками або соломкою.

  • Крок 3

    Заливаємо масло з печінки тріски, розминаємо її вилкою.

  • Крок 4

    Беремо салатницю, ставимо в неї склянку посередині, викладаємо навколо неї підготовлені овочі.

  • Крок 5

    Спочатку кладемо картоплю, печінку тріску, а потім курячі яйця, солоний огірок і моркву.

  • Крок 6

    Змащуємо рясно майонезом кожен шар салату. Салат з печінки тріски готовий, смачного!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: