Загрузка...

Скумбрія по-Голубцовскі в мультиварці

Скумбрія по-Голубцовскі в мультиварці


Як приготувати скумбрію смачно і зберегти корисні властивості? Якщо ви приготуєте скумбрію по-Голубцовскі в мультиварці, риба вийде смачною, соковитою і залишиться корисною.
Скумбрія по-Голубцовскі в мультиварці
+1
0
10 січ
Інгредієнти:
  • 1 морква;
  • 3 скумбрії;
  • 1 помідор;
  • 1 цибулина;
  • Соняшникова олія;
  • Сметана;
  • Спеції;
  • Сіль;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Миємо скумбрію, відрізаємо голову, витягаємо нутрощі й кістки. Кістки у неї виймаються дуже легко.

  • Крок 2

    Крок другий. Миємо цибулю, нарізаємо її дрібно, потім чистимо моркву, натираємо її на крупній тертці. Можна порізати моркву просто кубиками.

  • Крок 3

    Крок третій. Наливаємо кілька ложок олії в чашу мультиварки, обсмажуємо до прозорості цибулю в режимі випічка. Потім додаємо до нього моркву, смажимо ще 15 хвилин.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Відкладаємо частину моркви з цибулею в сторонку, що залишилася рівняємо лопаткою і викладаємо на неї філе скумбрії. Перчимо, солимо, посипаємо по своєму смаку приправою. Змащуємо зверху сметаною.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Кладемо відкладену цибулю з морквою зверху на скумбрію, розподіляємо їх рівномірно по рибі. Тепер нарізаємо пластинами помитий помідор, додаємо його туди ж, солимо злегка. Посипаємо все це свіжою зеленню, за бажанням. Закриваємо мультиварку кришкою, встановлюємо в ній на одну годину режим * тушкування *. Скумбрія по-Голубцовскі в мультиварки готова!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: