Оладки дріжджові

Оладки дріжджові


Оладки дріжджові на відміну від звичайних, виходять більш пишними і повітряними. Що стосується смаку, то будь-який рецепт по-своєму смачний. Але докладніше ми зупинимося саме на дріжджових оладках.
Оладки дріжджові
-1
0
26 лис
Інгредієнти:
  • 2 склянки молока або води;
  • 1 столова ложка цукру;
  • 500 грам борошна;
  • 1 чайної ложки солі;
  • Ванілін;
  • Соняшникова олія;
  • 2 чайні ложки дріжджів;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Розводимо в теплій воді або молоці дріжджі. Додаємо до них ванілін, сіль і цукор.

  • Крок 2

    Крок другий. Просіваємо до дріжджовий масі борошно. Перемішуємо все. Ставимо в тепле місце для підйому. Потім тісто знову перемішуємо.

  • Крок 3

    Крок третій. Розігріваємо сковорідку на середньому вогні, додаємо в неї три столові ложки соняшникової олії. Змочуємо столову ложку в прохолодній воді.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Кладемо ложкою оладки в сковорідку, накриваємо їх кришкою і смажимо до рум'яної скориночки з обох сторін. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: