Грибний суп в мультиварці

Грибний суп в мультиварці


Хочеться легкого супчика? Зваріть смачний грибний суп в мультиварці до обіду, і всі ваші домочадці попросять добавки, вам же треба буде бути готовою до цього. Суп виходить смачним і ароматним
Грибний суп в мультиварці
+1
0
16 бер
Інгредієнти:
  • Вермішель або рис;
  • 500 грам грибів (наприклад, лисички);
  • 1 цибулина;
  • 4 картоплини;
  • 1 морква;
  • Соняшникова олія;
  • Спеції;
  • Вода;
  • Сіль;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Відварюємо заздалегідь лисички. Якщо ж готуємо суп з печериць, то відварювати їх не потрібно.

  • Крок 2

    Крок другий. Обсмажуємо на соняшниковій олії в мультиварці терту моркву і нарізану цибулю в режимі * випічка *.

  • Крок 3

    Крок третій. Додаємо до цибулі з морквою гриби, лавровий лист, порізаний кубиками картоплю, приправу і сіль. Заливаємо гарячою водою.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Включаємо на півтори години режим * тушкування *. Кладемо три столові ложки рису, якщо хочете, щоб суп був з рисом. Для тих хто любить з вермішеллю, тоді додаємо її за п'ять хвилин до закінчення приготування супу.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Ароматний грибний суп в мультиварки готовий до подачі до столу. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: