Загрузка...

Борщ на свинячий кісточці в мультиварці

Борщ на свинячий кісточці в мультиварці


Один з найсмачніших супів - борщ на свинячий кісточці, навряд чи хто то посперечається. Сьогодні ми пропонуємо рецепт борщу, адаптований для мультіварок. Скажіть, фантастика? Ні, це реальність!
Борщ на свинячий кісточці в мультиварці
+1
0
13 бер
Інгредієнти:
  • 4 картоплини;
  • 2 буряка;
  • М\'ясо на кісточці;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • Лимонна кислота або лимон;
  • 3 помідора;
  • 300 грам капусти;
  • 1 болгарський перець;
  • Спеції, сіль;
  • Лавровий лист;
  • Консервована квасоля в томаті або власним соку;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Кладемо свинячу кісточку в чашу мультиварці, заливаємо водою, включаємо режим * тушкування * на три години. Можна варити бульйон з вечора, залишивши свинячу кісточку на цілу ніч у режимі * підігрів *.

  • Крок 2

    Крок другий. Виймаємо кісточку з бульйону, воду проціджуємо через сито.

  • Крок 3

    Крок третій. Миємо овочі, чистимо, нарізаємо середніми шматками. Кладемо овочі та свинячу кісточку в мультиварку. Болгарський перець разом з помідорами подрібнюємо в блендері, заливаємо ними овочі в мультиварці.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Додаємо в борщ лавровий лист, спеції і сіль за смаком. Виливаємо гарячий бульйон в мультиварку. Ставимо зверху корзинку пароварки, кладемо в неї порізану буряк. Включаємо на півтори години режим * тушкування *.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Виймаємо корзинку пароварки, після сигналу мультиварки. Даємо буряку охолодитися, потім натираємо на крупній тертці, змішуємо з двома ложками лимонного соку. Замість лимона можна розвести в столовій ложці води, лимонну кислоту на кінчику ножа.

  • Крок 6

    Крок шостий. Подрібнюємо очищений часник, кладемо його разом з буряком в борщ. Доводимо борщ до кипіння в програмі * випічка *. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: