Загрузка...

Зелений борщ з кропивою в мультиварці

Зелений борщ з кропивою в мультиварці


Спочатку літа зазвичай варять зелений борщ з кропивою, зараз же все частіше готують його мультиварці, так краще зберігається смак і аромат справжнього літнього страви, яке не може не сподобатися
Зелений борщ з кропивою в мультиварці
-1
0
14 січ
Інгредієнти:
  • 4 картоплини;
  • 0,5 курки;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • Великий пучок кропиви;
  • 1 буряк;
  • Спеції за смаком;
  • Свіжа зелень;
  • Сіль;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Кладемо в чашу мультиварки курку, заливаємо її водою, варимо одну годину в режимі * тушкування *.

  • Крок 2

    Крок другий. Виймаємо куряче м'ясо з мультиварки, бульйон проціджуємо. Потім нарізаємо м'ясо шматочками. Чистимо картоплю, буряк і моркву, промиваємо їх.

  • Крок 3

    Крок третій. Морква і буряк нарізаємо брусочками, а картоплю дрібними шматками. Ріпчасту цибулю чистимо, розрізаємо навпіл. Кладемо підготовлені продукти для борщу в чашу мультиварки.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Виливаємо проціджений бульйон в чашу, додаємо до нього сушену петрушку.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Включаємо на 1:00 режим * тушкування * в мультиварці. Цим часом перебираємо кропиву, видаляємо коріння, промиваємо її в холодній воді і нарізаємо великими шматками. Чим більше кропиви в борщі, тим корисніше і смачніше він буде (працюємо в гумових рукавичках, інакше можна обпектися об кропиву).

  • Крок 6

    Крок шостий. На 35-ій хвилині тушкування борщу, відкриваємо кришку мультиварки, додаємо до нього чорний перець, кропиву і спеції за смаком. Перемішуємо борщ.

  • Крок 7

    Крок сьомий. Даємо борщу покипіти дві хвилини в режимі * варіння на пару *, а після знову ставимо попередню програму. Готовий борщ з кропивою, дуже смачно подавати до столу зі сметаною. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: