Загрузка...

Сирний суп з консервованою горбушею в мультиварці

Сирний суп з консервованою горбушею в мультиварці


У багатьох національних кухнях є сирні супи, і в кожній країні є свої особливості приготування таких перших страв. Ми розглянемо сирний суп з консервованою горбушею в мультиварці
Сирний суп з консервованою горбушею в мультиварці
+2
0
26 гру
Інгредієнти:
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • 4 картоплини;
  • 1 баночка консервованої горбуші;
  • 2 плавлених сирка;
  • Лавровий лист;
  • 1,5 літра води;
  • Сіль, перець;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Обсмажуємо в мультиварці в режимі * випічка * моркву і цибулю.

  • Крок 2

    Крок другий. Відкриваємо консервовану горбушу, розминаємо її вилкою, прибираємо по можливості великі кісточки.

  • Крок 3

    Крок третій. Додаємо до моркви з цибулею дрібно порізану картоплю, консервовану горбушу і порізані сирки. Заливаємо все це окропом.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Додаємо до маси мелений перець, сіль і лавровий лист. Перемішуємо суп, готуємо його 1:00 в режимі * тушкування *. Можна його вимкнути раніше, якщо картопля буде вже готова.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Перед подачею готового сирного супу до столу, посипаємо його рубаною зеленню. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: