Сирний суп з консервованою горбушею в мультиварці

Сирний суп з консервованою горбушею в мультиварці


У багатьох національних кухнях є сирні супи, і в кожній країні є свої особливості приготування таких перших страв. Ми розглянемо сирний суп з консервованою горбушею в мультиварці
Сирний суп з консервованою горбушею в мультиварці
+2
0
26 гру
Інгредієнти:
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • 4 картоплини;
  • 1 баночка консервованої горбуші;
  • 2 плавлених сирка;
  • Лавровий лист;
  • 1,5 літра води;
  • Сіль, перець;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Обсмажуємо в мультиварці в режимі * випічка * моркву і цибулю.

  • Крок 2

    Крок другий. Відкриваємо консервовану горбушу, розминаємо її вилкою, прибираємо по можливості великі кісточки.

  • Крок 3

    Крок третій. Додаємо до моркви з цибулею дрібно порізану картоплю, консервовану горбушу і порізані сирки. Заливаємо все це окропом.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Додаємо до маси мелений перець, сіль і лавровий лист. Перемішуємо суп, готуємо його 1:00 в режимі * тушкування *. Можна його вимкнути раніше, якщо картопля буде вже готова.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Перед подачею готового сирного супу до столу, посипаємо його рубаною зеленню. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: