Солянка збірна м'ясна в мультиварці

Солянка збірна м'ясна в мультиварці


Правильно приготовлена солянка - справжнє свято насиченого смаку і незвичайного аромату. А солянка збірна м'ясна в мультиварки виходить ще смачніше і ще насиченішим
Солянка збірна м
+1
0
27 лис
Інгредієнти:
  • 2 солоних огірки;
  • 1 ріпчаста цибулина;
  • 2 літра м\'ясного бульйону;
  • 0,5 банки маслин без кісточки;
  • 1 морковь;
  • М\'ясне асорті;
  • Спеції;
  • 2 столові ложки томатної пасти;
  • Лимон;
  • Соняшникова олія;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Варимо бульйон. Для цього можна приготувати шматочок свинини в мультиварки 2:00 в режимі * тушкування *. М'ясо виймаємо, бульйон проціджуємо.

  • Крок 2

    Крок другий. Встановлюємо в мультиварки на 40 хвилин режим * випічка *. Обсмажуємо в ній цибулю з морквою, додаємо томат Перемішуємо все, смажимо ще 7 хвилин.

  • Крок 3

    Крок третій. Нарізаємо соломкою солоні огірки, кладемо їх з маслинами в мультиварку. Знову все перемішуємо, закриваємо кришкою, тушкуємо до сигналу.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Готуємо м'ясне асорті. Наприклад: ковбаса, сосиски, відварне м'ясо і копчена курка. Нарізаємо все це кубиками або соломкою. Закладаємо м'ясне асорті в чашу мультиварки.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Заливаємо асорті бульйоном. Можна ще додати склянку розсолу з-під огірків. Кладемо туди ж лавровий лист, спеції, часточки лимона (можна додати в кінці) і свіжу зелень.

  • Крок 6

    Крок шостий. Включаємо режим * тушкування * на годину в мультиварки. Подаємо солянку до столу зі сметаною. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: