Загрузка...

Суп з яйцем в мультиварці, “Павутинка”

Суп з яйцем в мультиварці, “Павутинка”


Приготовані в мультиварці супи особливі, вони мають більш насичений смак і аромат. Готуємо суп з яйцем в мультиварці «Павутинка». Таке перше страву обов'язково сподобається сім'ї.
Суп з яйцем в мультиварці, “Павутинка”
0
0
13 жов
Інгредієнти:
  • 3 картоплини;
  • 1 цибулина;
  • 4 ложки рису;
  • 1 морква;
  • М\'ясо;
  • Лавровий лист;
  • Чорний перець, сіль;
  • Зелень;
  • 2 курячих яйця;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нарізуємо дрібними шматками м'ясо, ложем їх у каструлю, заливаємо водою, а після включаємо на дві години режим *тушкування*.

  • Крок 2

    Тепер чистимо картоплю з морквою, промиваємо їх, а потім нарізуємо брусочками моркву, а картоплю кубиками.

  • Крок 3

    Чистимо цибулю. Коли закінчиться м'ясо гаситися, додаємо до нього в каструлю моркву, цибулю, лавровий лист, рис і картоплю. Солимо

  • Крок 4

    Після цього включаємо в мультиварці на 40 хвилин режим *випічка*.

  • Крок 5

    У мисці збиваємо курячі яйця і вливаємо їх в суп, за кілька хвилин до сигналу в мультиварці. Перемішуємо суп.

  • Крок 6

    Потім дрібно ріжемо зелень, висипаємо її в готовий суп розливаємо його по тарілках і подаємо до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: