Суп з яйцем в мультиварці, “Павутинка”

Суп з яйцем в мультиварці, “Павутинка”


Приготовані в мультиварці супи особливі, вони мають більш насичений смак і аромат. Готуємо суп з яйцем в мультиварці «Павутинка». Таке перше страву обов'язково сподобається сім'ї.
Суп з яйцем в мультиварці, “Павутинка”
0
0
13 жов
Інгредієнти:
  • 3 картоплини;
  • 1 цибулина;
  • 4 ложки рису;
  • 1 морква;
  • М\'ясо;
  • Лавровий лист;
  • Чорний перець, сіль;
  • Зелень;
  • 2 курячих яйця;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нарізуємо дрібними шматками м'ясо, ложем їх у каструлю, заливаємо водою, а після включаємо на дві години режим *тушкування*.

  • Крок 2

    Тепер чистимо картоплю з морквою, промиваємо їх, а потім нарізуємо брусочками моркву, а картоплю кубиками.

  • Крок 3

    Чистимо цибулю. Коли закінчиться м'ясо гаситися, додаємо до нього в каструлю моркву, цибулю, лавровий лист, рис і картоплю. Солимо

  • Крок 4

    Після цього включаємо в мультиварці на 40 хвилин режим *випічка*.

  • Крок 5

    У мисці збиваємо курячі яйця і вливаємо їх в суп, за кілька хвилин до сигналу в мультиварці. Перемішуємо суп.

  • Крок 6

    Потім дрібно ріжемо зелень, висипаємо її в готовий суп розливаємо його по тарілках і подаємо до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: