Великодня квітка

Великодня квітка


Готуємося до Великодню. Напередодні свята ми починаємо пекти різні паски з родзинками, цукатами і так далі. Якщо ви не пробували спекти великодній квітка, то зараз у вас є така можливість
Великодня квітка
+1
0
11 кві
Інгредієнти:
  • 100 мілілітрів теплої води;
  • Ізюм;
  • 140 грам сметани;
  • 4 столових ложки цукру;
  • 70 грам вершкового масла;
  • 2,5 чайної ложки сухих дріжджів;
  • Щіпка солі;
  • Два курячих яйця;
  • 550 грам борошна;
  • Цукати;
  • Пакетик ваніліну;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Розчиняємо дріжджі в теплій воді, додаємо до них цукор, перемішуємо. Даємо 15 хвилин настоятися.

  • Крок 2

    Крок другий. Розтираємо яйця з цукром, додаємо до розведеним дріжджам. Також ложем до них сметану, ванілін і сіль. Перемішуємо все.

  • Крок 3

    Крок третій. Вводимо поступово борошно до маси, замішуємо тісто, ставимо його в тепле місце на 1.5 години. Потім розгортає тісто в пласт товщиною 0.5 сантиметрів.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Змащуємо тісто будь-яким маслом, посипаємо цукром і розподіляємо по всьому тесту родзинки, цукати. Звертаємо тісто в рулет, викладаємо на деко, змащене маслом.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Робимо по всьому колу на тісті надрізи, даємо 30 хвилин настоятися квітці. Змащуємо його яєчним жовтком. Випікаємо пасхальний квітка в духовці з температурою 180оС близько 30 хвилин.

  • Крок 6

    Крок шостий. Збиваємо цукрову пудру з ячним білком. Наносимо силіконової пензликом глазур на остиглий квітка. Посипаємо його зверху кондитерської присипкою. Великодній квітка готовий!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: