Загрузка...

Великодня квітка

Великодня квітка


Готуємося до Великодню. Напередодні свята ми починаємо пекти різні паски з родзинками, цукатами і так далі. Якщо ви не пробували спекти великодній квітка, то зараз у вас є така можливість
Великодня квітка
+1
0
11 кві
Інгредієнти:
  • 100 мілілітрів теплої води;
  • Ізюм;
  • 140 грам сметани;
  • 4 столових ложки цукру;
  • 70 грам вершкового масла;
  • 2,5 чайної ложки сухих дріжджів;
  • Щіпка солі;
  • Два курячих яйця;
  • 550 грам борошна;
  • Цукати;
  • Пакетик ваніліну;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Розчиняємо дріжджі в теплій воді, додаємо до них цукор, перемішуємо. Даємо 15 хвилин настоятися.

  • Крок 2

    Крок другий. Розтираємо яйця з цукром, додаємо до розведеним дріжджам. Також ложем до них сметану, ванілін і сіль. Перемішуємо все.

  • Крок 3

    Крок третій. Вводимо поступово борошно до маси, замішуємо тісто, ставимо його в тепле місце на 1.5 години. Потім розгортає тісто в пласт товщиною 0.5 сантиметрів.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Змащуємо тісто будь-яким маслом, посипаємо цукром і розподіляємо по всьому тесту родзинки, цукати. Звертаємо тісто в рулет, викладаємо на деко, змащене маслом.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Робимо по всьому колу на тісті надрізи, даємо 30 хвилин настоятися квітці. Змащуємо його яєчним жовтком. Випікаємо пасхальний квітка в духовці з температурою 180оС близько 30 хвилин.

  • Крок 6

    Крок шостий. Збиваємо цукрову пудру з ячним білком. Наносимо силіконової пензликом глазур на остиглий квітка. Посипаємо його зверху кондитерської присипкою. Великодній квітка готовий!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: