Пасхальна буженина в мультиварці

Пасхальна буженина в мультиварці


Ви вже готували пасхальну буженину в мультиварці? Ні? Обов'язково приготуйте! Бажання виходить дуже смачною, соковитою і ніжною. Спробувавши її ви ще жодного разу повернетеся до цього рецепту
Пасхальна буженина в мультиварці
+1
0
11 кві
Інгредієнти:
  • Адигейська сіль;
  • 1,2 кілограма м\'якоті свинини;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Ретельно натираємо свинину адигейської сіллю. Можна замість адигейської солі натерти м'ясо чорним перцем і звичайною сіллю, часником і скропити соком лимона або оцтом.

  • Крок 2

    Крок другий. Підготовлене м'ясо ставимо в холодильник на кілька годин маринуватися.

  • Крок 3

    Крок третій. Кладемо мариноване м'ясо в чашу мультиварки, накриваємо кришкою.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Випікаємо пасхальну буженину в мультиварки в два циклу, в режимі * пиріг *, по одному циклу з кожного боку.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Також можна випікати буженину по півгодини з кожного боку в режимі * випічка * і дві години в режимі * тушкування *.

  • Крок 6

    Крок шостий. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: