Загрузка...

Пасхальна буженина в мультиварці

Пасхальна буженина в мультиварці


Ви вже готували пасхальну буженину в мультиварці? Ні? Обов'язково приготуйте! Бажання виходить дуже смачною, соковитою і ніжною. Спробувавши її ви ще жодного разу повернетеся до цього рецепту
Пасхальна буженина в мультиварці
0
0
11 кві
Інгредієнти:
  • Адигейська сіль;
  • 1,2 кілограма м\'якоті свинини;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Ретельно натираємо свинину адигейської сіллю. Можна замість адигейської солі натерти м'ясо чорним перцем і звичайною сіллю, часником і скропити соком лимона або оцтом.

  • Крок 2

    Крок другий. Підготовлене м'ясо ставимо в холодильник на кілька годин маринуватися.

  • Крок 3

    Крок третій. Кладемо мариноване м'ясо в чашу мультиварки, накриваємо кришкою.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Випікаємо пасхальну буженину в мультиварки в два циклу, в режимі * пиріг *, по одному циклу з кожного боку.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Також можна випікати буженину по півгодини з кожного боку в режимі * випічка * і дві години в режимі * тушкування *.

  • Крок 6

    Крок шостий. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: