Загрузка...

Фаршировані перці в мультиварці з ковбасою

Фаршировані перці в мультиварці з ковбасою


Традиційно перці фарширують м'ясним фаршем і рисом, ми ж пропонуємо приготувати фаршировані перці з пресованим м'ясом і ковбасою в мультиварці. Вийде дуже смачно і незвично!
Фаршировані перці в мультиварці з ковбасою
+3
0
16 бер
Інгредієнти:
  • 100 грам пресованого м\'яса;
  • 100 грам ковбаси;
  • 1 помідор;
  • 70 грам рису;
  • 0,5 цибулини;
  • 7 штук солодкого перцю;
  • 3 зубчики часнику;
  • 30 грам соєвого соусу;
  • 170 мілілітрів води;
  • 3 столові ложки томатної пасти;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Миємо солодкі перці, очищаємо їх від насіння і серцевини.

  • Крок 2

    Крок другий. Варимо до повної готовності рис, охолоджуємо, змішуємо з нарізаними кубиками пресованого м'яса і ковбаси. Можна замінити пресоване м'ясо бужениною або відварною м'ясом.

  • Крок 3

    Крок третій. Нарізаємо дрібно помідор. Чистимо цибулю, часник, дрібно рубаємо їх. Додаємо помідор, часник, кришечки від перцю і цибулю до рису. Фаршируємо отриманою начинкою перці.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Змішуємо томатну пасту, воду і соєвий соус.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Кладемо фарширований перець у чашу мультиварки, заливаємо томатної сумішшю. Якщо залишиться трохи начинки, можна нафарширувати нею помідор, видаливши з нього серцевину і насіння.

  • Крок 6

    Крок шостий. Готуємо фаршировані перці 1.5 години в режимі * тушкування * в мультиварки.

  • Крок 7

    Крок сьомий. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: