Фаршировані перці в мультиварці з ковбасою

Фаршировані перці в мультиварці з ковбасою


Традиційно перці фарширують м'ясним фаршем і рисом, ми ж пропонуємо приготувати фаршировані перці з пресованим м'ясом і ковбасою в мультиварці. Вийде дуже смачно і незвично!
Фаршировані перці в мультиварці з ковбасою
+4
1
16 бер
Інгредієнти:
  • 100 грам пресованого м\'яса;
  • 100 грам ковбаси;
  • 1 помідор;
  • 70 грам рису;
  • 0,5 цибулини;
  • 7 штук солодкого перцю;
  • 3 зубчики часнику;
  • 30 грам соєвого соусу;
  • 170 мілілітрів води;
  • 3 столові ложки томатної пасти;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Миємо солодкі перці, очищаємо їх від насіння і серцевини.

  • Крок 2

    Крок другий. Варимо до повної готовності рис, охолоджуємо, змішуємо з нарізаними кубиками пресованого м'яса і ковбаси. Можна замінити пресоване м'ясо бужениною або відварною м'ясом.

  • Крок 3

    Крок третій. Нарізаємо дрібно помідор. Чистимо цибулю, часник, дрібно рубаємо їх. Додаємо помідор, часник, кришечки від перцю і цибулю до рису. Фаршируємо отриманою начинкою перці.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Змішуємо томатну пасту, воду і соєвий соус.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Кладемо фарширований перець у чашу мультиварки, заливаємо томатної сумішшю. Якщо залишиться трохи начинки, можна нафарширувати нею помідор, видаливши з нього серцевину і насіння.

  • Крок 6

    Крок шостий. Готуємо фаршировані перці 1.5 години в режимі * тушкування * в мультиварки.

  • Крок 7

    Крок сьомий. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
31 травня 2017 15:54
- 0 +
можна додати печериці
Меню повара
Перейти до меню повара: