Загрузка...

Сира аджика

Сира аджика


Всім любителям гарячого та гострого присвячується! Приготуйте «сиру» аджику без теплової обробки. А вже як її потім використовувати - вирішите самі, ми думаємо, що проблем з ці не виникне
Сира аджика
0
0
13 бер
Інгредієнти:
  • 3 моркви;
  • 1 кілограм помідор;
  • 1 головка часнику;
  • 3 болгарських перцю;
  • Мелена перець, сіль;
  • 3 гострих перцю;
  • Невеликий пучок зелені;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Миємо гарненько овочі, очищаємо їх, пропускаємо через м'ясорубку.

  • Крок 2

    Крок другий. Солимо овочі, перчимо, знову добре перемішуємо.

  • Крок 3

    Крок третій. Перекладаємо овочі в емальовану каструлю, прибираємо її на 12 годин у холодильник. Переливаємо готову аджику в стерилізовані банки, зберігаємо в холодильнику. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: