Сира аджика

Сира аджика


Всім любителям гарячого та гострого присвячується! Приготуйте «сиру» аджику без теплової обробки. А вже як її потім використовувати - вирішите самі, ми думаємо, що проблем з ці не виникне
Сира аджика
0
0
13 бер
Інгредієнти:
  • 3 моркви;
  • 1 кілограм помідор;
  • 1 головка часнику;
  • 3 болгарських перцю;
  • Мелена перець, сіль;
  • 3 гострих перцю;
  • Невеликий пучок зелені;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Миємо гарненько овочі, очищаємо їх, пропускаємо через м'ясорубку.

  • Крок 2

    Крок другий. Солимо овочі, перчимо, знову добре перемішуємо.

  • Крок 3

    Крок третій. Перекладаємо овочі в емальовану каструлю, прибираємо її на 12 годин у холодильник. Переливаємо готову аджику в стерилізовані банки, зберігаємо в холодильнику. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: