Загрузка...

Манти в мультиварці

Манти в мультиварці


Приготуйте дуже смачні і соковиті манти в мультиварці з бараниною за нашим рецептом. Спробувавши їх один раз, ви не зможете відмовити собі в задоволенні готувати їх знову і знову.
Манти в мультиварці
+1
0
19 лют
Інгредієнти:
  • 1 склянку води;
  • 3 склянки борошна;
  • Сіль, мелений чорний перець;
  • 400 грам м\'яса (бажано баранини, тоді манти вийдуть дуже соковитими);
  • Спеції за смаком;
  • 2 картоплини;
  • 2 цибулини;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший Нарізуємо дуже дрібними шматками баранину (краще не перекручувати м'ясо) і ріпчасту цибулю.

  • Крок 2

    Крок другий . Чистимо картоплю, нарізаємо його дрібними кубиками, змішуємо з бараниною і ріпчастою цибулею. Посипаємо отриманий фарш спеціями, сіллю і чорним перцем.

  • Крок 3

    Крок третій . Знову гарненько перемішуємо фарш, щоб ріпчасту цибулю дав сік і всі інгредієнти просочилися один одного запахом.

  • Крок 4

    Крок четвертий . Змішуємо в глибокій мисці борошно, склянку води і трохи солі. Можна додати ще куряче яйце. Замішуємо тісто, накриваємо його рушником, даємо йому постояти півгодини в прохолодному місці.

  • Крок 5

    Крок п'ятий . Тонко розгортає тісто, ділимо його на квадратики 10х10 сантиметрів або ж вирізаємо за допомогою кружки кружечки.

  • Крок 6

    Крок шостий . Кладемо в кожен шматочок тіста м'ясну начинку, ліпимо манти різної форми, змащуємо вершковим маслом.

  • Крок 7

    Крок сьомий . Готуємо манти 8 хвилин у режимі * Пароварка турбо * або ж 50 хвилин в інший мультиварки.

  • Крок 8

    Крок восьмий . Подаємо манти до столу з розтопленим вершковим маслом. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: