Рецепт оладок з кабачків

Рецепт оладок з кабачків


Приготуйте за нашим рецептом дуже смачні оладки з кабачків. Крім кабачків у складі оладок йде сир, ковбаса, морква, а подаються вони з часниковим соусом. Це дуже незвично і смачно!
Рецепт оладок з кабачків
0
0
19 лют
Інгредієнти:
  • Морква;
  • Варена ковбаса;
  • Твердий сир;
  • Ріпчасту цибулю;
  • Кабачок;
  • Пшеничне борошно;
  • Курячі яйця;
  • Чорний перець, сіль;
  • Часник;
  • Сметана;
  • Помідори;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    • Крок перший. Очищаємо овочі. Натираємо на крупній тертці твердий сир, кабачок, морква, варену ковбасу і цибулю.

  • Крок 2

    Крок другий. Додаємо до кабачкової масі три курячих яйця і шість столових ложок борошна.

  • Крок 3

    Крок третій. Перемішуємо гарненько масу, посипаємо сіллю і перцем.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Випікаємо оладки з двох сторін на сковорідці, до повної готовності. Дуже смачно подавати їх до столу з соусом.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Для приготування соусу очищаємо часник, збиваємо його разом з помідорами і сметаною в блендері.

  • Крок 6

    Крок шостий. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: