Свинячі реберця і картоплю в мультиварці

Свинячі реберця і картоплю в мультиварці


Давайте приготуємо свинячі реберця з картоплею в мультиварці. Звичайно, це блюдо не можна віднести до розряду низькокалорійних, але воно таке смачне! Зате буде потім привід сходити в спортзал
Свинячі реберця і картоплю в мультиварці
-2
0
18 лют
Інгредієнти:
  • 1 кілограм свинячих реберець;
  • 5 картоплин;
  • 2 ріпчасті цибулини;
  • 2 столових ложки вершкового масла;
  • Свіжий кріп;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Чистимо цибулю, дрібно ріжемо його, потім обсмажуємо 20 хвилин в мультиварці в режимі * випічка *.

  • Крок 2

    Крок другий. Кладемо на цибулю реберця, готуємо їх 50 хвилин в тому ж режимі.

  • Крок 3

    Крок третій. Посипаємо реберця перцем і сіллю за 15 хвилин до закінчення приготування. Перекладаємо готові реберця в скляну каструлю.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Чистимо картоплю, нарізаємо його середніми шматками, кладемо в чашу, в якій готувалися реберця. Солимо його, додаємо до нього кріп, вершкове масло і часник.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Готуємо картопля 45 хвилин в режимі * випічка *, а після подаємо разом з реберцями до столу. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: