Загрузка...

Заливне з язика в мультиварці

Заливне з язика в мультиварці


Приготуйте традиційне святкове заливне з язика в мультиварці за нашим рецептом, прикрасьте його оригінально і здивуєте гостей вишуканим оформленням і ніжним смаком цієї страви.
Заливне з язика в мультиварці
-1
0
14 січ
Інгредієнти:
  • Зубчик часнику;
  • Спеції;
  • Яловичий язик;
  • Сіль;
  • Ріпчасту цибулю;
  • 15 грам желатину;
  • 2.5 склянки холодної води;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Промиваємо гарненько яловичий язик, заливаємо його холодною водою, додаємо до нього зубчик часнику, спеції, цибулю і сіль.

  • Крок 2

    Крок другий. Також можна додати до говяжого язика корінь петрушки і чищену моркву. Готуємо яловичий язик 3.5 години в режимі * тушкування * в мультиварці.

  • Крок 3

    Крок третій. Заливаємо холодною водою желатин, залишаємо його 50 хвилин набухати.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Готовий яловичий язик опускаємо в холодну воду, знімаємо з нього шкіру через дві хвилини. Відкладаємо одну частину язика на салат, а другий для заливного.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Проціджуємо бульйон з-під язика, додаємо його до набряклого желатин, доводимо масу до кипіння, щоб повністю розчинився в ній желатин.

  • Крок 6

    Крок шостий. Нарізаємо частинами відкладену половинку яловичого язика, розкладаємо його по формах. Можна прикрасити його кружечками звареного яйця, зеленню петрушки або вареною морквою.

  • Крок 7

    Крок сьомий. Заливаємо формочки підготовленим желатином з бульйоном, ставимо охолоджуватися в холодне місце. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: