Заливне з язика в мультиварці

Заливне з язика в мультиварці


Приготуйте традиційне святкове заливне з язика в мультиварці за нашим рецептом, прикрасьте його оригінально і здивуєте гостей вишуканим оформленням і ніжним смаком цієї страви.
Заливне з язика в мультиварці
-1
0
14 січ
Інгредієнти:
  • Зубчик часнику;
  • Спеції;
  • Яловичий язик;
  • Сіль;
  • Ріпчасту цибулю;
  • 15 грам желатину;
  • 2.5 склянки холодної води;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Промиваємо гарненько яловичий язик, заливаємо його холодною водою, додаємо до нього зубчик часнику, спеції, цибулю і сіль.

  • Крок 2

    Крок другий. Також можна додати до говяжого язика корінь петрушки і чищену моркву. Готуємо яловичий язик 3.5 години в режимі * тушкування * в мультиварці.

  • Крок 3

    Крок третій. Заливаємо холодною водою желатин, залишаємо його 50 хвилин набухати.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Готовий яловичий язик опускаємо в холодну воду, знімаємо з нього шкіру через дві хвилини. Відкладаємо одну частину язика на салат, а другий для заливного.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Проціджуємо бульйон з-під язика, додаємо його до набряклого желатин, доводимо масу до кипіння, щоб повністю розчинився в ній желатин.

  • Крок 6

    Крок шостий. Нарізаємо частинами відкладену половинку яловичого язика, розкладаємо його по формах. Можна прикрасити його кружечками звареного яйця, зеленню петрушки або вареною морквою.

  • Крок 7

    Крок сьомий. Заливаємо формочки підготовленим желатином з бульйоном, ставимо охолоджуватися в холодне місце. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: