Рулет зі свинини в вершково-грибному соусі в мультиварці

Рулет зі свинини в вершково-грибному соусі в мультиварці


Приготований за нашим рецептом рулет зі свинини в вершково-грибному соусі в мультиварці прикрасить будь-який святковий стіл, а його пікантний смак не залишить байдужими нікого з ваших гостей
Рулет зі свинини в вершково-грибному соусі в мультиварці
0
0
01 лис
Інгредієнти:
  • 1 кілограм м\'якоті свинини;
  • 500 грам печериць;
  • 300 мілілітрів 20% вершків;
  • Спеції, сіль;
  • 150 грам сиру;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нарізаємо пластами свиняче м'ясо, відбиваємо його, заправляємо спеціями, солимо.

  • Крок 2

    Нарізаємо сир брусочками, а печериці пластинками.

  • Крок 3

    Укладаємо пласти м'яса в один з невеликим нахлестом прямокутник. Тепер викладаємо по центру прямокутника вздовж 200 грам печериць і сир.

  • Крок 4

    Стягаємо м'ясо до центру, потім акуратно перетягуємо його силіконовими джгутиками або спеціальною ниткою.

  • Крок 5

    Включаємо на 50 хвилин мультиварку в режимі * випічка *, кладемо в неї столову ложку вершкового масла.• Крок п'ятий. Включаємо на 50 хвилин мультиварку в режимі * випічка *, кладемо в неї столову ложку вершкового масла.

  • Крок 6

    Після цього акуратно кладемо рулет у мультиварку, закриваємо її на 25 хвилин кришкою. Потім перевертаємо рулет на інший бік, додаємо до нього залишилися печериці, заливаємо все це вершками.

  • Крок 7

    Видаляємо джгут з нитками у готового рулету. Потім нарізаємо його скибочками, подаємо до столу з соусом і печерицями.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: