Загрузка...

Рулет зі свинини в вершково-грибному соусі в мультиварці

Рулет зі свинини в вершково-грибному соусі в мультиварці


Приготований за нашим рецептом рулет зі свинини в вершково-грибному соусі в мультиварці прикрасить будь-який святковий стіл, а його пікантний смак не залишить байдужими нікого з ваших гостей
Рулет зі свинини в вершково-грибному соусі в мультиварці
0
0
01 лис
Інгредієнти:
  • 1 кілограм м\'якоті свинини;
  • 500 грам печериць;
  • 300 мілілітрів 20% вершків;
  • Спеції, сіль;
  • 150 грам сиру;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нарізаємо пластами свиняче м'ясо, відбиваємо його, заправляємо спеціями, солимо.

  • Крок 2

    Нарізаємо сир брусочками, а печериці пластинками.

  • Крок 3

    Укладаємо пласти м'яса в один з невеликим нахлестом прямокутник. Тепер викладаємо по центру прямокутника вздовж 200 грам печериць і сир.

  • Крок 4

    Стягаємо м'ясо до центру, потім акуратно перетягуємо його силіконовими джгутиками або спеціальною ниткою.

  • Крок 5

    Включаємо на 50 хвилин мультиварку в режимі * випічка *, кладемо в неї столову ложку вершкового масла.• Крок п'ятий. Включаємо на 50 хвилин мультиварку в режимі * випічка *, кладемо в неї столову ложку вершкового масла.

  • Крок 6

    Після цього акуратно кладемо рулет у мультиварку, закриваємо її на 25 хвилин кришкою. Потім перевертаємо рулет на інший бік, додаємо до нього залишилися печериці, заливаємо все це вершками.

  • Крок 7

    Видаляємо джгут з нитками у готового рулету. Потім нарізаємо його скибочками, подаємо до столу з соусом і печерицями.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: