Пресоване м'ясо в мультиварці

Пресоване м'ясо в мультиварці


Зробіть найсмачніше пресоване м'ясо в мультиварці і замініть магазинні ковбаси домашніми делікатесами. Приготовлені своїми руками, вони не тільки смачні, але і корисні!
Пресоване м
0
0
01 лис
Інгредієнти:
  • 500 грам яловичини;
  • Чорний перець;
  • 500 грам свинини;
  • 1 чайна ложка мускатного горіха;
  • 1 столова ложка желатину;
  • 3 зубчики часнику;
  • 1 столова ложка солі;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нарізаємо великими шматками м'ясо. Потім чистимо часник, дрібно рубаємо його.

  • Крок 2

    Змішуємо м'ясо з усіма інгредієнтами. Залишаємо його маринуватися в такому вигляді близько трьох годин або цілу добу.

  • Крок 3

    • Крок третій. Беремо рукав для випікання, зав'язуємо його з одного кінця і укладаємо його в ветчінніцу.

  • Крок 4

    Тепер утрамбовуємо м'ясо в рукав, зав'язуємо його з іншого боку. Ветчінніцу щільно закриваємо, натягуємо в ній пружинки.

  • Крок 5

    Кладемо в чашу мультиварки рушник або силіконовий килимок. Укладаємо на нього ветчінніцу, заливаємо її до максимуму водою.

  • Крок 6

    Включаємо в мультиварці на дві години режим * тушкування *. Після цього виймаємо з неї ветчінніцу і охолоджуємо в ній м'ясо близько п'яти годин.

  • Крок 7

    Дістаємо м'ясо з ветчінніци, нарізаємо його шматками, подаємо до столу. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: