Загрузка...

Пресоване м'ясо в мультиварці

Пресоване м'ясо в мультиварці


Зробіть найсмачніше пресоване м'ясо в мультиварці і замініть магазинні ковбаси домашніми делікатесами. Приготовлені своїми руками, вони не тільки смачні, але і корисні!
Пресоване м
0
0
01 лис
Інгредієнти:
  • 500 грам яловичини;
  • Чорний перець;
  • 500 грам свинини;
  • 1 чайна ложка мускатного горіха;
  • 1 столова ложка желатину;
  • 3 зубчики часнику;
  • 1 столова ложка солі;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нарізаємо великими шматками м'ясо. Потім чистимо часник, дрібно рубаємо його.

  • Крок 2

    Змішуємо м'ясо з усіма інгредієнтами. Залишаємо його маринуватися в такому вигляді близько трьох годин або цілу добу.

  • Крок 3

    • Крок третій. Беремо рукав для випікання, зав'язуємо його з одного кінця і укладаємо його в ветчінніцу.

  • Крок 4

    Тепер утрамбовуємо м'ясо в рукав, зав'язуємо його з іншого боку. Ветчінніцу щільно закриваємо, натягуємо в ній пружинки.

  • Крок 5

    Кладемо в чашу мультиварки рушник або силіконовий килимок. Укладаємо на нього ветчінніцу, заливаємо її до максимуму водою.

  • Крок 6

    Включаємо в мультиварці на дві години режим * тушкування *. Після цього виймаємо з неї ветчінніцу і охолоджуємо в ній м'ясо близько п'яти годин.

  • Крок 7

    Дістаємо м'ясо з ветчінніци, нарізаємо його шматками, подаємо до столу. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: