Загрузка...

Квашена капуста

Квашена капуста


Довгі зимові вечори асоціюються з теплом і затишком каміна і домашнім вечерею з різними соліннями. Мариновані огірочки або квашена капуста з відвареною картоплею - що може бути краще?!
Квашена капуста
0
0
19 жов
Інгредієнти:
  • 3 кілограми капусти;
  • Дві середні моркви;
  • 50 грам крупної солі;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Чистимо капусту з морквою, миємо їх. Потім натираємо моркву на тертці, а капусту шаткуємо.

  • Крок 2

    Перемішуємо їх ретельно, додаємо до них сіль.

  • Крок 3

    Тепер трамбуємо капусту з морквою щільно в трилітрову банку, щоб вона була заповнена до самого верху.

  • Крок 4

    Потім ставимо банку з капустою в глибоку тарілку. Залишаємо її в такому вигляді на чотири дні. Температура, при якій бродить капуста, повинна бути 20-21оС. Банку повинна бути прикрита злегка кришкою.

  • Крок 5

    Два рази на день проколюємо капусту до самого дна в декількох місцях довгим ножем.

  • Крок 6

    Після чотирьох днів такого режиму закриваємо капусту капроновою кришкою. Ставимо її в холодильник, щоб завершився процес бродіння. Квашена капуста готова.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: