Квашена капуста

Квашена капуста


Довгі зимові вечори асоціюються з теплом і затишком каміна і домашнім вечерею з різними соліннями. Мариновані огірочки або квашена капуста з відвареною картоплею - що може бути краще?!
Квашена капуста
0
0
19 жов
Інгредієнти:
  • 3 кілограми капусти;
  • Дві середні моркви;
  • 50 грам крупної солі;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Чистимо капусту з морквою, миємо їх. Потім натираємо моркву на тертці, а капусту шаткуємо.

  • Крок 2

    Перемішуємо їх ретельно, додаємо до них сіль.

  • Крок 3

    Тепер трамбуємо капусту з морквою щільно в трилітрову банку, щоб вона була заповнена до самого верху.

  • Крок 4

    Потім ставимо банку з капустою в глибоку тарілку. Залишаємо її в такому вигляді на чотири дні. Температура, при якій бродить капуста, повинна бути 20-21оС. Банку повинна бути прикрита злегка кришкою.

  • Крок 5

    Два рази на день проколюємо капусту до самого дна в декількох місцях довгим ножем.

  • Крок 6

    Після чотирьох днів такого режиму закриваємо капусту капроновою кришкою. Ставимо її в холодильник, щоб завершився процес бродіння. Квашена капуста готова.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: