Загрузка...

Пиріжки з дріжджового тіста

Пиріжки з дріжджового тіста


Наші мами і бабусі завжди нас балували різними пиріжками: печеними або смаженими. А пиріжки з дріжджового тіста - це щось незвичайне, незалежно від начинки
Пиріжки з дріжджового тіста
+7
0
18 жов
Інгредієнти:
  • 1 чайна ложка солі;
  • 3 столових ложки соняшникової олії;
  • 200 мілілітрів кефіру або молока;
  • 1 чайна ложка цукру;
  • 2 чайних ложки сухих дріжджів;
  • 350 грам пшеничного борошна;
  • Тушкована капуста;
  • Картопля;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розводимо дві чайних ложки сухих дріжджів в 200 мілілітрах кефіру.

  • Крок 2

    Додаємо до них чайну ложку солі, соняшникова олія, цукор і пшеничне борошно. Замішуємо тісто. Накриваємо його рушником, а після ставимо на 50 хвилин у тепле місце, щоб воно збільшилося в об'ємі.

  • Крок 3

    Цим часом готуємо начинку для пиріжків з капусти і картоплі. Капусту беремо заздалегідь готову, а картопля відварюємо на плиті звичайним способом. Робимо з картоплі пюре.

  • Крок 4

    Тепер ділимо готове тісто на середні кульки. Розкачуємо кожен з них в коржик на робочому столі. Кладемо начинку в середину коржики, защипуємо краї тіста.

  • Крок 5

    Викладаємо приготовані пиріжки на 10 хвилин на чистий рушник, щоб вони настоялися. Після цього смажимо їх з двох сторін на розігрітій сковороді з соняшниковою олією, поки у них не буде рум'яна кірочка.

  • Крок 6

    Готові пиріжки викладаємо в глибоку миску і подаємо ще в теплому вигляді до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: