Пиріжки з дріжджового тіста

Пиріжки з дріжджового тіста


Наші мами і бабусі завжди нас балували різними пиріжками: печеними або смаженими. А пиріжки з дріжджового тіста - це щось незвичайне, незалежно від начинки
Пиріжки з дріжджового тіста
+8
0
18 жов
Інгредієнти:
  • 1 чайна ложка солі;
  • 3 столових ложки соняшникової олії;
  • 200 мілілітрів кефіру або молока;
  • 1 чайна ложка цукру;
  • 2 чайних ложки сухих дріжджів;
  • 350 грам пшеничного борошна;
  • Тушкована капуста;
  • Картопля;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розводимо дві чайних ложки сухих дріжджів в 200 мілілітрах кефіру.

  • Крок 2

    Додаємо до них чайну ложку солі, соняшникова олія, цукор і пшеничне борошно. Замішуємо тісто. Накриваємо його рушником, а після ставимо на 50 хвилин у тепле місце, щоб воно збільшилося в об'ємі.

  • Крок 3

    Цим часом готуємо начинку для пиріжків з капусти і картоплі. Капусту беремо заздалегідь готову, а картопля відварюємо на плиті звичайним способом. Робимо з картоплі пюре.

  • Крок 4

    Тепер ділимо готове тісто на середні кульки. Розкачуємо кожен з них в коржик на робочому столі. Кладемо начинку в середину коржики, защипуємо краї тіста.

  • Крок 5

    Викладаємо приготовані пиріжки на 10 хвилин на чистий рушник, щоб вони настоялися. Після цього смажимо їх з двох сторін на розігрітій сковороді з соняшниковою олією, поки у них не буде рум'яна кірочка.

  • Крок 6

    Готові пиріжки викладаємо в глибоку миску і подаємо ще в теплому вигляді до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: